Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, despre soarta lui Raed Arafat: Astept sa primesc saptamana viitoare un raspuns lamuritor. Voi insista

B1 B1,
Klaus Iohannis, despre soarta lui Raed Arafat: Astept sa primesc saptamana viitoare un raspuns lamuritor. Voi insista

Klaus Iohannis a declarat, joi, la Galati, ca urmeaza sa primeasca din partea Guvernului, saptamana viitoare, o situatie lamuritoare in cazul lui Raed Arafat. Am solicitat o solutie de la Guvern si aste. continuă pe B1

Klaus Iohannis, anunt despre viitorul lui Raed Arafat. Mai ramane sau nu in functia de secretar de stat?

Klaus Iohannis a anuntat ca prim-ministrul Ludovic Orban si echipa lui vor face o analiza cu privire la activitatea lui Raed Arafat, urmand ca ulterior sa se stabileasca daca acesta va mai ramane sau nu in functia de secretar de stat. Seful statului asteapta sa primeasca saptamana viitoare un raspuns din partea Guvernului cu privire .

Klaus Iohannis, despre ce va face diferit intr-un al doilea mandat: Voi comunica mai mult

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit marti seara, la dezbaterea de la BCU, despre regretele sau lucrurile pe care le-ar face altfel. Un singur lucru a parut sa-l regrete puternic: ca a vorbit prea putin. Un.

Klaus Iohannis, despre numirea sefilor de Parchete: Sper ca pana in februarie, cel tarziu, sa fie ocupate prin concurs aceste posturi. Eu nu am de gand sa fac rabat de la integritate (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarta marti, in cadrul dezbaterii de la Biblioteca Centrala, ca l-a rugat pe ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, sa trateze prioritar problema numirii procurorilor-sefi din marile.

Klaus Iohannis, despre motivele pentru care a tacut in fata abuzurilor din Justitiei: Ele trebuie lamurite in CSM

Presedintele Klaus Iohannis a evitat marti, in dezbaterea de la BCU, sa raspunda direct la intrebarea jurnalistului Antena 3, Radu Tudor, pe tema tacerii in fata abuzurilor din justitie. Ati atins o.

Ce spune Klaus Iohannis despre neparticiparea sa la o dezbatere cu Viorica Dancila

Presedintele Klaus Iohannis a combatut ideea conform creia neparticiparea sa o dezbatere cu Viorica Dancila in a doilea tur de scrutin este un deficit democratic. in Romania exista un deficit.

Klaus Iohannis, despre infiintarea unei armate europene: Nu trebuie sa se afle in afara NATO, ci sa fie complementara NATO. O armata europeana independenta nu este fezabila (VIDEO)

Klaus Iohannis este de acord cu modernizarea si dezvoltarea sistemelor de aparare ale Europei, dar sustine ca acestea nu ar trebui sa se afle in afara NATO. intrebat de jurnalistul B1 TV Silviu.

Klaus Iohannis, despre posibilitatea ca Viorica Dancila sa vina la dezbaterea de marti: Nu va fi primita. Este o discutie cu jurnalisti, formatori de opinie

Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca nu o va primi pe Viorica Dancila, contracandidata sa din finala prezidentialelor, la dezbaterea pe care presedintele in functie o desfasoara, marti, la Biblioteca Centrala.

Viorica Dancila, atac la Klaus Iohannis: Eu nu am aroganta de a crede ca voi fi un Presedinte ideal

Viorica Dancila, fostul premier si candidatul PSD la alegerile prezidentiale, lanseaza un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis, despre care spune ca nu a facut nimic in cei cinci ani de mandat. Am avut.

intrebarile Adevarul pentru seful Statului. Ce spune Iohannis despre memorandumul secret privind mutarea ambasadei din Tel Aviv

Ion M. Ionita, senior editor Adevarul, l-a intrebat marti seara, in timpul dezbaterii de la Biblioteca Central Universitara BCU) Carol I din Bucuresti pe presedintele Klaus Iohannis despre centrele de reflectie mentionate de Tudorel Toader, care ar fi dus la redactarea legilor Justitiei, precum si despre existenta unui memorandum secret privind mutarea ambasadei Romaniei de la Tel Aviv la Ierusalim.

Iohannis a cerut Guvernului un verdict asupra lui Raed Arafat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat joi, la Galati, ca Guvernul face o evaluare in cazul secretaru.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2392 seconds )