Libnet.ro
UNICEF

10:31

Klaus Iohannis a evitat din nou traficul infernal din Bucuresti. A mers cu bicicleta la serviciu

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis a evitat din nou traficul infernal din Bucuresti. A mers cu bicicleta la serviciu

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins miercuri de jurnalisti in timp ce se ducea la serviciu pe bicicleta. Actiunea sefului statului vine la doua zile dupa ce acesta a efectuat o alta plimbare pe bicicleta, prin centrul Capitalei, in urma caruia a precizat ca traficul bucurestean este infernal. continuă pe Adevărul

Iohannis, SFIDAT din nou de Dancila: Si eu ce fac acum / Nu m-ati intrebat inainte, domnule presedinte (STENOGRAMA)

Klaus Iohannis este din nou sfidat de Viorica Dancila, dupa episodul de la Simfonia lalelelor, cand premierul nu i-a raspuns la telefon. De aceasta data, presedintele ar fi sunat-o pe Dancila sa o cheme la.

Firea ii raspunde lui Iohannis, care s-a plans de traficul infernal din Bucuresti: Domnul presedinte si-ar dori un schimb de job-uri, sa vina la Primarie, iar eu la Presedintie?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea i-a raspuns presedintelui Klaus Iohannis, care s-a plans de traficul infernal, ea afirmand ca aceasta problema nu este de acum si ca Bucurestiul nu se poate compara cu Sibiul, care are doar 150. 000 de locuitori, cat are jumatate dintr-un sector al Capitalei.

FOTO Klaus Iohannis a iesit la plimbare cu bicicleta n Parcul Herastrau: Traficul din Capitala este infernal. Se impun masuri de mbunatatire a infrastructurii

Presedintele Klaus Iohannis a iesit luni seara la o plimbare cu bicicleta prin Parcul Herastrau, el spunand ca traficul din Capitala este infernal, indiferent de vreme si ca se impun masuri serioase, relateaza News. ro. Aceasta vine in contextul unor tensiuni in crestere intre el si PSD pe seama revocarii lui Kovesi si a mutarii ambasadei la Ierusalim.

Gabriela Firea ii raspunde lui Iohannis, care s-a plans de traficul infernal: Domnul presedinte si-ar dori un schimb de job-uri?

Primarul Capitalei, Gabriela Firea i-a raspuns presedintelui Klaus Iohannis, care s-a plans de traficul infernal, ea afirmand ca aceasta problema nu este de acum si ca Bucurestiul nu se poate compara cu.

Klaus Iohannis, din nou pe bicicleta. Presedinteles-a deplasat pe doua roti la serviciu

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a mers cu bicicleta la serviciu, miercuri dimineata, de la resedinta oficiala , Vila Lac 2, la Cotroceni. Iohannis a iesit la plimbare cu bicicleta si luni, prin parcul.

Cum arata si cat costa bicicleta cu care se plimba Klaus Iohannis prin Bucuresti

Klaus Iohannis a mers cu bicicleta la serviciu, miercuri dimineata, de la resedinta oficiala, Vila Lac 2, la Cotroceni. Presedintele a iesit la plimbare cu bicicleta si luni, prin parcul Herastrau. Seful.

Klaus Iohannis, din nou pe bicicleta. Unde a fost surprins seful statului (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a facut un obicei din a mergee pe bicicleta. Dupa ce luni s-a plimbat prin Herastrau, miercuri acesta s-a deplasat de la resedinta oficiala, Vila Lac 2, pana la Cotroceni pe.

Cat costa bicicleta cu care se plimba Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a tras atentia opiniei publice dupa ce luni s-a plimbat prin Bucuresti pe bicicleta, iar apoi s-a oprit pentru a face mai multe declaratii presei. Bicicleta cu care presedintele se.

Presedintele Klaus Iohannis a incuviintat urmarirea penala a fostului ministru Sebastian Vladescu

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cererea de urmarire penala a fostului ministru Sebastian Vladescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a transmis.

CCR i-a raspuns PROMPT lui Klaus Iohannis: Judecata va fi pe 23 mai

Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) a raspuns prompt solicitarii presedintelui Klaus Iohannis privind o sesizare de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea si completarea unor acte normative.

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )