Libnet.ro
UNICEF

14:45

Klaus Iohannis:Legea se aplica, nu se discuta. Cine nu se conformeaza cu masurile autoritatilor va fi amendat

Adevărul Adevărul,
Klaus Iohannis:Legea se aplica, nu se discuta. Cine nu se conformeaza cu masurile autoritatilor va fi amendat

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel miercuri la romanii care nu respecta recomandarile autoritatilor in privinta starii de urgenta. Acesta a subliniat ca legea se aplica, nu se discuta, amintind ca pana in prezent s-au facut peste 870. 000 de controale si s-au aplicat 78. 000 de amenzi. continuă pe Adevărul

VIDEO Klaus Iohannis: Legea se aplica, se impune, nu se discuta. Cine nu se conformeaza va fi amendat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca legislatia privind combaterea pandemiei de coronavirus trebuie respectata de toata lumea si a avertizat ca cine nu se conformeaza va fi amendat. Legea se aplica, se impune, nu se discuta, a subliniat el.

Klaus Iohannis, mesaj pentru populatie in plina stare de urgenta: Cine nu respecta legea va fi amendat. Legea se aplica, nu se discuta (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, miercuri, romanilor ca toate masurile impuse de autoritati in cadrul starii de urgenta au fost luate pentru protejarea sanatatii populatiei. in acest context, s.

Iohannis, Orban, Vela si Ciuca discuta astazi despre masurile de siguranta publica pe timp de COVID

Presedintele Klaus Iohannis discuta miercuri cu premierul Ludovic Orban si cu ministrii Internelor s.

Klaus Iohannis, declaratie de presa la Palatul Cotroceni: Legea se impune, nu se discuta

Presedintele Klaus Iohannis a facut declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, si le-a atras atentia romanilor sa respecte starea de urgenta pentru a nu primi amenzi.

Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4. Apelul presedintelui catre romani

Presedintele Klaus Iohannis a avut luni o sedinta de evaluare si prezentare a masurilor cu privire la gestionarea crizei sanitare cu Guvernul Romaniei, la Palatul Cotroceni. Seful statului a explicat noile interdictii date de ordonanta militara nr. 4 si a facut un apel catre romani. Klaus Iohannis explica noile interdictii date de ordonanta 4 Ministrul .

Klaus Iohannis, discutie cu presedintele Israelului despre criza de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit cu presedintele Israelului Reuven Rivlin despre criza epidemiologica generata de noul coronavirus, precum si despre cooperarea pentru contracararea raspandirii acestuia. De asemenea, Iohannis l-a invitat pe omologul sau sraelian la Bucuresti dupa finalizarea crizei generate de pandemia de SARS-CoV-2, invitatia fiind acceptata.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Actuala perioada, o oportunitate pentru antreprenorii proactivi

Antreprenorii din tara noastra trebuie sa fie proactivi si sa priveasca aceasta perioada drept o oportunitate pentru a-si reprofila afacerile, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Fondurilor Europene - Ioan Bolos, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu.

Klaus Iohannis: Evitati orice contact fizic! Trebuie sa-i protejam pe pensionari. Autoritatile si-au facut treaba. Depinde de noi sa le respectam

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, dupa o sedinta cu premierul Ludovic Orban, ca e nevoie ca toti oamenii sa respecte noile reguli impuse si sa evite contactele fizice. De asemenea, Iohannis a avut un apel si catre antreprenorii locali.

Klaus Iohannis retrage decoratia acordata Spitalului de la Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretul privind retragerea decoratiei conferite Spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava, anunta Administratia Prezidentiala.

CORONAVIRUS |Klaus Iohannis retrage decoratia Ordinul Meritul Sanitar acordata Spitalului Judetean din Suceava

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a decis sa retraga decoratia acordata Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler, acordata pe 5 aprilie 2019, pe fondul.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2517 seconds )