Libnet.ro
UNICEF

00:07

Klaus Iohannis recunoaste ca stia de intalnirea consilierului sau cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis recunoaste ca stia de intalnirea consilierului sau cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu

Klaus Iohannis a negat marti ca Simina Tanasescu, consiliera sa, ar fi facut vreo presiune in cadrul discutiei purtate cu judecatorul CCR Petre Lazaroiu, dar a recunoscut ca stia ca aceasta va lua legatura. continuă pe Antena3

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna: Simina Tanasescu mi-a aratat alta sesizare

Petre Lazaroiu, judecatorul CCR implicat in scandalul privind depasirea mandatului constitutional, il acuza pe Klaus Iohannis de minciuna. Acesta afirma ca Administratia Prezidentiala a prezentat marti o .

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu, replica dura pentru Klaus Iohannis: Nu mai am nicio indoiala

Schimb de replici intre judecatorul CCR Petre Lazaroiu si Klaus Iohannis. Presedintele a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de presiune din partea sa asupra judecatorului, care a dezvaluit recent ca.

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu il contrazice pe Klaus Iohannis. Simina Tanasescu mi-a aratat alta sesizare

Judecatorul CCR Petre Lazaroiu a vorbit, marti, in emisiunea Sinteza zilei, despre afirmatiile presedintelui Romaniei. Klaus Iohannis a negat marti ca Simina Tanasescu, consiliera sa, ar fi facut vr.

Klaus Iohannis anunta ca nu a luat inca decizia de revocare a lui Kovesi: Si aceasta saptamana este dedicata cititului

Klaus Iohannis a dat de inteles ca nu se grabeste sa o revoce pe Laura Codruta Kovesi Si aceasta saptamana este dedicata cititului, a raspuns Klaus Iohannis reporterului Antena 3, cand a fost.

Politikix. Klaus Iohannis a implinit 59 de ani. Cum a petrecut Presedintele

In ziua in care a implinit 59 de ani, presedintele Klaus Iohannis a participat la o dezbatere despre educatie. Pentru prima data de cand e presedinte, Iohannis a avut grija sa nu isi neglijeze fanii de pe.

Radu Banciu: Klaus Iohannis continua sa citeasca motivarea CCR ca o femeie dupa ce isi cumpara o masina de spalat (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti a emisiunii Lumea lui Banciu intarzierea presedintelui Klaus Iohannis de a anunta decizia privind revocarea lui Kovesi in contextul in care a anuntat ca va citit.

Klaus Iohannis, despre presiunile asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu: Nu a fost vorba de asa ceva (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca nu exista niciun fel de presiune din partea sa asupra judecatorului CCR Petre Lazaroiu care a dezvaluit recent ca a avut o discutie cu consiliera.

Klaus Iohannis, despre numirea lui Felix Banila la conducerea: Decizia de ULTIM MOMENT a presedintelui (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a asigurat pe procurorii DIICOT ca le va raspunde la scrisoarea prin care i-au cerut sa nu-l numeasca pe Felix Banila sef al Directiei. Raspunsul pe care il am o sa-l.

Klaus Iohannis ii FIERBE in continuare pe cei din PSD cu privire la revocarea lui Kovesi: Si aceasta saptamana este dedicata CITITULUI

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit din nou, marti, despre decizia Curtii Constitutionale CCR) in ceea ce priveste revocarea sefei DNA. Seful statului a dat de inteles ca nu se grabeste sa o revoce pe.

Klaus Iohannis ii FIERBE in continuare pe cei din PSD cu privire la revocarea lui Kovesi: Si aceasta saptamana este dedicata CITITULUI (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit din nou, marti, despre decizia Curtii Constitutionale CCR) in ceea ce priveste revocarea sefei DNA. Seful statului a dat de inteles ca nu se grabeste sa o revoce pe.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )