Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni, cu mai multi membri ai Guvernului, pe tema masurilor de gestionare a epidemiei COVID-19

B1 B1,
Klaus Iohannis, sedinta la Palatul Cotroceni, cu mai multi membri ai Guvernului, pe tema masurilor de gestionare a epidemiei COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a convocat, miercuri, la Palatul Cotroceni, o sedinta cu reprezentantii Guvernului pe tema masurilor de gestionare a epidemiei COVID-19, anunta Adiministratia Prezidentiala. continuă pe B1

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Palatul Cotroceni privind starea de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a convocat de urgenta la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, o sedinta importanta legata de prelungirea starii de alerta. La Palatul Cotroceni vor fi prezenti premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrii de la Interne Marcel Vela) si Sanatate Nelu Tataru), dar si seful DSU, Raed Arafat.

Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania. Anuntul lui Klaus Iohannis: ce restrictii vom avea

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, de la ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus, cu premierul Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat. Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania La finalul discutiei, presedintele Klaus Iohannis a facut .

Klaus Iohannis a hotarat: Starea de alerta va fi prelungita! Ce le transmite romanilor

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa dupa intalnirea de urgenta convocata la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. De asemenea, seful statului atrage atentia romanilor si ii roaga sa se protejeze.

Klaus Iohannis face declaratii de presa, marti, la ora 14.00, in plin scandal politic legat de legea carantinei si izolarii

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, marti, o declaratie de presa, de la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 14. Declaratiile sefului statului vin in contextul in care tot marti are loc dezbaterea din Se.

Klaus Iohannis sustine o declaratie de presa la ora 14:00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, marti, la Palatul Cotroceni, o declaratie de presa incepand cu ora 14:00, anunta Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a hotarat: Starea de urgenta va fi prelungita! Ce le transmite romanilor

Klauss Iohannis a facut declaratii de presa dupa intalnirea de urgenta convocata la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. De asemenea, seful statului atrage atentia romanilor si ii roaga sa se protejeze.

Ora 14.00. Declaratie de presa a lui Klaus Iohannis, in contextul tergiversarii legii carantinei de catre PSD

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, de la ora 14. 00, o declaratie de presa, cel mai probabil tema vizata fiind legea carantinei si izolarii a carei adoptare PSD o tergiverseaza.

Klaus Iohannis a semnat! Legea a intrat in vigoare: e scandal in Romania

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a promulgat legea care interzice in scoli prozelitismul religios si raspandirea teoriei sau opiniei identitatii de gen. Klaus Iohannis a semnat legea. A intrat in vigoare si va fi scandal in Romania Presedintele Romaniei a promulgat, miercuri, 14 iulie 2020, legea care modifica si completeaza Legea educatiei nationale, in sensul interzicerii .

Un nou apel facut de Klaus Iohannis catre Parlamentul Romaniei, pe marginea legii carantinarii. Ce li se pregateste romanilor

Presiunile puse pe actualul Guvern, condus de Ludovic Orban , din partea Parlamentului, maie xact din partea opozitiei, pe tema noii legi a carantinarii si izolarii, dar si pe fondul refuzului acestora de a o vota, l-au determinat pe Klaus Iohannis sa iasa astazi intr-o noua conferinta de presa. UPDATE 14:00: Declaratia Presedintelui Klaus Iohannis: .

KLAUS IOHANNIS: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa o intalnire cu Guvernul, pe tema masurilor de gestionare a epidemiei de COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, dar ca nu vor fi introduse noi restrictii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )