Libnet.ro
UNICEF

13:15

Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare. Protejati-va si protejati si pe altii! (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare. Protejati-va si protejati si pe altii! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, la finalul sedintei cu membrii Guvernului care se ocupa de gestionarea crizei COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, urmand a fi pastrate. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile. Se vor pastra doar restrictiile care sunt acum in vigoare

Klaus Iohannis a anuntat, miercuri, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, urmand a fi pastrate restrictiile existente in acest moment. Situatia epidemiologica nu este buna. Am avut si.

KLAUS IOHANNIS: Starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile

Presedintele Klaus Iohannis a declarat azi, dupa o intalnire cu Guvernul, pe tema masurilor de gestionare a epidemiei de COVID-19, ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, dar ca nu vor fi introduse noi restrictii.

VIDEO Iohannis: Starea de alerta in Romania va fi prelungita cu alte 30 de zile. Nu se impun noi restrictii, dar nici relaxari

Starea de alerta in Romania va fi prelungita cu 30 de zile, a anuntat presedintele Klaus Iohannis. El a precizat ca nu vor fi impuse noi restrictii, dar nici nu vor exista noi masuri de relaxare.

Starea de alerta, prelungita. Orban: Nu introducem nicio restrictie noua

Premierul Ludovic Orban a anuntat, miercuri, ca in prelungirea starii de alerta nu va fi introdusa nicio restrictie noua, va fi pastrat acelasi dispozitiv, dar a solicitat ca din proiectul de hotarare care se refera la acest subiect sa fie scos textul despre izolare si carantina, pana la votarea legii in Parlament, urmand sa fie ulterior reintrodus.

Klaus Iohannis a hotarat: Starea de alerta va fi prelungita! Ce le transmite romanilor

Klaus Iohannis a facut declaratii de presa dupa intalnirea de urgenta convocata la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. De asemenea, seful statului atrage atentia romanilor si ii roaga sa se protejeze.

Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania. Anuntul lui Klaus Iohannis: ce restrictii vom avea

Presedintele Klaus Iohannis a avut miercuri, de la ora 14:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta privind masurile de gestionare a epidemiei de coronavirus, cu premierul Ludovic Orban si cu Raluca Turcan, Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat. Stare de Alerta inca 30 de zile in Romania La finalul discutiei, presedintele Klaus Iohannis a facut .

Klaus Iohannis a hotarat: Starea de urgenta va fi prelungita! Ce le transmite romanilor

Klauss Iohannis a facut declaratii de presa dupa intalnirea de urgenta convocata la Palatul Cotroceni. Presedintele a anuntat prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile. De asemenea, seful statului atrage atentia romanilor si ii roaga sa se protejeze.

Calin Popescu Tariceanu desfiinteaza starea de alerta: Poti sa faci o multime de lucruri cu poporul tau daca nu il tratezi ca pe un potential infractor si nu ii latri ordine stupide!

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, avertizeaza ca actuala guvernare incalca principiile democratiei. Tariceanu sustine ca guvernarea Iohannis-Orban prefera sa distruga decat sa testeze si, in general, prefera sa calce in picioare drepturi si libertati decat sa previna. Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca starea de alerta va fi prelungita cu 30 de zile, fara sa anunte alte restrictii.

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Palatul Cotroceni privind starea de alerta

Presedintele Klaus Iohannis a convocat de urgenta la ora 14. 00, la Palatul Cotroceni, o sedinta importanta legata de prelungirea starii de alerta. La Palatul Cotroceni vor fi prezenti premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrii de la Interne Marcel Vela) si Sanatate Nelu Tataru), dar si seful DSU, Raed Arafat.

Raluca Turcan: Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile

Guvernul a adoptat prelungirea starii de alerta cu 30 de zile, avand in vedere cresterea numarului d.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )