Libnet.ro
UNICEF

13:15

Legea prin care medicii militari se ocupa de asistenta medicala a presedintelui, promulgata

Adevărul Adevărul,
Legea prin care medicii militari se ocupa de asistenta medicala a presedintelui, promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a a promulgat, ieri, Legea pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane si pentru completarea art. 2 din Legea nr. 406/ 2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman. continuă pe Adevărul

Ce contributii sociale poate plati o persoana fizica fara venituri. Cum se poate asigura pentru a beneficia de asistenta medicala si pensie

Persoanele fara venituri pot beneficia de asistenta medicala gratuita sau de pensie doar daca isi platesc din proprie initiativa contributiile la sistemele public ede sanatate si pensii.

Iohannis A GRESIT decretul prin care a desemnat-o pe Dancila premier (FOTO)

Klaus Iohannis a gresit decretul prin care a desemnat-o pe social-democrata Viorica Vasilica Dancila prim-ministru al Romaniei. Presedintele a scris in decret doar Viorica Dancila,.

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care se va infiinta compania Romanian Military Vehicle Systems SA

Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea prin care Compania Nationala Romarm SA - Filiala Societatea Uzina Automecanica Moreni SA UAM) si Rheinmetall Landsysteme GmbH infiinteaza compania Romanian Military Vehicle Systems SA.

Dan Barna: USR il va asigura pe Iohannis ca sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie

Uniunea Salvati Romania il va asigura pe presedintele Klaus Iohannis ca va sustine orice varianta prin care PSD ajunge in opozitie, a declarat, marti, presedintele USR, Dan Barna, adaugand ca orice propunere de premier anuntata de social-democrati nu face decat sa deschida piata pariurilor cat va rezista acesta.

CMC aloca 500 de mii de lei pentru asistenta medicala acordata persoanelor fara polita

Consiliul municipal Chisinau a prevazut in bugetul pentru anul curent un fond de 500 de mii de lei pentru acoperirea cheltuielilor de acordare a ajutorului medical de urgenta persoanelor din categoriile social-vulnerabile care nu sunt asigurate medical.

Klaus Iohannis ataca la CCR legea prin care presedintele Romaniei e scos din procedura de numire a sefului ANCOM

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, luni, la Curtea Constitutionala, modificarea prevederilor din Ordonanta privind infiintarea ANCOM, afirmand ca nu respecta principiul bicameralismului, dar si ca prevede numeroase incalcari ale dreptului european, fiind neconstitutionala in ansamblul sau. Prin noua lege presedintele este scos din procedura de numire a sefului ANCOM.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )