Libnet.ro
UNICEF

07:15

Legea privind majorarea salariilor pentru mai multe categorii de bugetari - promulgata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legea privind majorarea salariilor pentru mai multe categorii de bugetari - promulgata

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, vineri, legea care prevede majorarea salariilor de baza ale personalului din mai multe institutii. continuă pe Ziarul Bursa

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pent.

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pentru depasirea crizei sociale, dintre care prima este asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii adulti, potrivit comunicatului remis de sindicate.

Mai multe sindicate cer Guvernului asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii

Mai multe organizatii sindicale au solicitat marti autoritatilor adoptarea unei serii de masuri pentru depasirea crizei sociale, dintre care prima este asigurarea unui venit minim universal pentru toti cetatenii adulti, potrivit comunicatului remis de.

Marinar amenintat cu moartea de hoti. Infractorii au furat cateva zeci de litri de solutie dezinfectanta si mai multe sticle de bauturade pe un ponton de acostare

Doi barbati au fost condamnati la pedepse cu inchisoarea dupa ce au patruns prin efractie pe un ponton de acostare aferent celui mai mare spargator de gheata din flota Romaniei si au furat mai multe bunuri, iar dupa ce au fost surprinsi de un marinar, l-au amenintat pentru a trece sub tacere cele intamplate.

Lucrezi in mai multe locuri si intri in concediu de carantina? Primesti indemnizatie de la toti angajatorii

Persoanele care intra in concediu de carantina precum si in alte cateva tipuri de concedii) si lucreaza in mai multe locuri, beneficiaza de indemnizatie de la toti angajatorii, indiferent de indeplinirea conditiei stagiului de cotizare.

Digisport: Tara care a raportat de doua ori mai multe cazuri decat Romania, dar sfideaza in continuare pandemia de COVID-19. Recomandarile anuntate

Suedia este una dintre tarile europene care sfideaza pandemia de coronavirus. Asta desi pana in acest moment, nordicii au raportat 4. 028 de cazuri de infectare de doua ori mai multe decat in Romania) si 146 de decese fata de 65 la noi in tara).

Erorile din comunicarea oficiala privind cazurile de COVID. Mai multe judete contesta cifrele publicate de INSP

Revenirea Grupului de Comunicare Strategica si a Institutului National de Sanatate Publica la publicarea cazurilor de coronavirus pe judete pare a fi un esec.

Digi24: Cand am putea iesi din case? Alexandru Rafila: Dupa data de 15 mai. Multe masuri vor ramane in vigoare mai mult timp

Un anunt de maxima importanta pentru romani, o estimare venita de la Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie. in direct la Digi24, acesta a precizat cand ar fi posibila in tara noastra o relaxare a restrictiilor de libera circulatie a cetatenilor.

Tara din Europa care are cele mai multe persoane testate si unde stiinta are prioritate in fata politicii

Islanda mizeaza pe depistarea contracronometru a contactilor unei persoane confirmate pozitiv pentru a lupta impotriva raspandirii coronavirusului in mica tara insulara, dar si pe stiinta. Cei situati in fruntea luptei sunt autoritatile civile si oamenii de stiinta, care coordoneaza raspunsurile, in timp ce politicienii au o prezenta secundara.

Bucurestenii, indemnati sa doneze sange: Mai putine cuvinte si mai multe fapte!

In plina criza de coronavirus, Romania are nevoie de sange, mai ales ca in urma cu cateva zile pungile de sange donate de bucuresteni, la centrul de transfuzie sanguina, au fost aruncate pentru ca erau infectate cu coronavirus.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )