Libnet.ro
UNICEF

00:07

il roaga Klaus Iohannis pe Rares Bogdan sa candideze pentru Capitala?

Adevărul Adevărul,
il roaga Klaus Iohannis pe Rares Bogdan sa candideze pentru Capitala?

Dupa ce europarlamentarul PNL Rares Bogdan, unul dintre cei mai bine cotati posibili candidati ai partidului pentru primaria Capitalei a afirmat ca doar Klaus Iohannis il poate convinge sa-si asume acest rol, presedintele si-a exprimatastazi si el punctul de vedere. continuă pe Adevărul

Rares Bogdan, sfat pentru Dan Barna: Sa mai lase arogantele, sa nu ajunga ca Adrian Nastase, cel mai arogant om din politica romaneasca

Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, are un sfat pentru liderul USR, tanarul domn Barna: Sa mai lase arogantele, ca sa nu ajunga ca Adrin Nastase, cel mai arogant om din politica din Romania, devenit istorie.

Cine e singurul om care l-ar putea convinge pe Rares Bogdan sa candideze la Primaria Capitalei

Europarlamentarul liberal Rares Bogdan respinge, in principiu, ideea unei candidaturi la Primaria Capitalei, dar admite, intr-un interviu pentru Digi 24, ca presedintele Klaus Iohannis l-ar putea face sa se razgandeasca.

Rares Bogdan, intrebat ce ar face daca Iohannis i-ar cere sa candideze la Primaria Capitalei: E singurul om care ma poate pune in situatia de a trebui sa discut acest subiect

Rares Bogdan a declarat ca s-ar afla intr-o situatie complicata daca presedintele Klaus Iohannis i-ar cere sa candideze pentru Primaria Capitalei. Europarlamentarul PNL respinge ideea unei astfel de.

Rares Bogdan spune ca nu ar vrea sa candideze la Primarie. Ce ar face daca Iohannis i-ar cere acest lucru

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan spune ca ar fi pus intr-o situatie complicata daca presedintele Klaus Iohannis i-ar cere sa candideze la Primaria Capitalei, post pe care nu-l vizeaza in acest moment.

Klaus Iohannis nu se va implica in discutia privind candidatii PNL la locale: Este o tema care trebuie transata in partid si numai in partid Nu cred ca ar fi bine ca Orban sa candideze la Capitala

Presedintele Klaus Iohannis a respins ipoteza ca premierul Ludovic Orban sa candideze la Primaria Capitalei si a precizat ca liderul PNL este foarte potrivit pentru pozitia de premier. Asta nu cred.

Rares Bogdan ii cere lui Ludovic Orban sa-l scoata din sondajele PNL pentru Primarie

Europarlamentarul Rares Bogdan a afirmat, luni, ca nu vrea sa candideze la locale si ca ii va cere premierului Ludovic Orban sa il scoata din sondajele PNL privind propunerile pentru Primaria Capitalei.

Bogdan Chirieac: Klaus Iohannis ar fi multumit cu un Guvern liberal pur

Analistul politic Bogdan Chirieac a precizat ca Klaus Iohannis si-ar dori mai degraba alegeri anticipate decat alegerile primarilor in doua tururi de scrutin, subliind ca presedintele ar fi multumit cu un Guvern liberal pur.

Firea zice ca depune plangere pe numele lui Rares Bogdan, care a spus ca membrii de conducere ai PSD, printre care si Firea, au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeana si SUA

Gabriela Firea a spus ca depune plangere pe numele cetateanului Bogdan Rares, dupa ce europarlamentarul PNL si-a exprimat dezacordul pentru un guvern de uniune nationala, argumentand ca nu guvernam cu cei care au atacat statul de drept si au periclitat parteneriatele noastre vitale cu Uniunea Europeana si SUA si care pana la aceasta ora nu au recunoscut ca au gresit. Rares Bogdan a subliniat ca PNL nu este dispus sa stea alaturi de Oprisan, Codrin, Buzatu, Badalau, Stanescu, Firea, Olguta, Budai, Nicolicea, Iordache, Arsene.

Rares Bogdan il taxeaza dur pe Dan Barna. Sa nu ajunga ca Nastase

Rares Bogdan a avut un raspuns foarte aspru la adresa lui Dan Barna. Liderul de la USR-PLUS a criticat de curand optiunea celor din PNL, de a avea propriul candidat pentru primaria Capitalei. in aceasta vineri, prim-vicepresedintele partidului i-a adresat cuvinte dure, aducand in discutie chiar si o comparatie cu fostul prim-ministru din guvernul PSD, .

Rares Bogdan cere sa fie scos din sondajele PNL: Eu am spus ca nu candidez. Nu are rost sa ma masoare

Rares Bogdan cere sa fie scos din sondajele pe care vrea sa le faca PNL pentru a stabili candidatul partidului la Primaria Generala a Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )