Libnet.ro
UNICEF

16:00

Secretarul general al PNL, despre Iohannis: Este un om al carui destin a fost scris de Dumnezeu! Mircea Badea: Nimeni nu vede monstruozitatea asta?

Antena3 Antena3,
Secretarul general al PNL, despre Iohannis: Este un om al carui destin a fost scris de Dumnezeu! Mircea Badea: Nimeni nu vede monstruozitatea asta?

Secretarul general al PNL, Robert-Ionatan Sighiartau, a dus laudele pentru Klaus Iohannis la un nivel greu de atins. in cadrul evenimentului desfasurat, joi, la Galati, Robert Sighiartau a spus ca destinul lui. continuă pe Antena3

Secretarul general al NATO merge la Paris, pentru a discuta cu Macron Presedintele Frantei afirmase anterior ca Alianta este in moarte cerebrala

Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, se va deplasa la Paris, saptamana viitoare, pentru a discuta cu Emmanuel Macron, in contextul in care presedintele Frantei a acuzat Alianta ca ar fi in moarte ce.

Secretarul general al Guvernului anunta misiuni de audit intern

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tanase, a anuntat miercuri, in cadrul unei reuniuni de lucru la Palatul Victoria, ca in urmatoarea perioada vor fi demarate mai multe misiuni de audit ad-hoc, informeaza un comunicat transmis de Executiv.

KLAUS IOHANNIS: Este extraordinar de bine ca ati mers la vot

ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )