Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sefa PSD, schimbare de discurs cu iz electoral. Viorica Dancila: Nu, nu mai cred ca mitingul diasporei din 10 august 2018 a fost o lovitura de stat

B1 B1,
Sefa PSD, schimbare de discurs cu iz electoral. Viorica Dancila: Nu, nu mai cred ca mitingul diasporei din 10 august 2018 a fost o lovitura de stat

Viorica Dancila, care il infrunta pe Klaus Iohannis in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, si-a schimbat discursul in ceea ce priveste protestul antiguvernamental al diasporei din 10 august 2018, care. continuă pe B1

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

Amintirile Vioricai Dancila de pe vremea cand dadea meditatii. Sefa PSD il ataca pe Iohannis

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni ca dat meditatii gratuite la matematica, pe vreme.

Ce studii are Viorica Dancila si in ce specializari are competenta. Cum a ajuns in PSD

Viorica Dancila si Klaus Iohannis se lupta pentru Palatul Cotroceni, iar specializarile si competentele celor doi candidati la alegerile prezidentiale au fost subiect de discutie pentru alegatori in ultima perioada. Multi au vrut sa afle ce studii are Viorica Dancila si cum a reusit sa intre in PSD. Ce studii are Viorica Dancila si in .

Viorica Dancila a fost intrebata de ce crede ca ar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Cum a raspuns - VIDEO

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a spus, marti seara, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea,de ce crede caar fi un presedinte mai bun decat Iohannis. Pentru ca imi.

Ce intrebare ar fi vrut sa-i adreseze Viorica Dancila lui Iohannis

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, i-a transmis, marti, mai multe intrebari contracandidatului sau, presedintele Klaus Iohannis, sustinand ca acesta nu si-a respectat, in mandatul s?.

VIDEO Viorica Dancila: Cei condamnati pentru fapte de coruptie nu vor beneficia sub nicio forma de clementa presedintelui Mie nu-mi trebuie nici piscina, nici jacuzzi, imi place sa inot in mare, ca orice om

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, sustine o noua conferinta de presa, joi, la Parlament, ea declarand ca va utiliza prerogativele gratierii doar pentru persoanele demne de compasiune. Cei condamnati pentru fapte de coruptie nu vor beneficia sub nicio forma de clementa presedintelui, a sustinut Dancila.

Viorica Dancila: Luni voi fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a afirmat, marti seara, ca luni va fi presedintele Romaniei. Cred in victoria binelui in fata raului,a spus Viorica.

Viorica Dancila infirma zvonurile despre vila sa de la Predeal: Va rog, maine mergeti cu fiul meu sa vedeti vila ca nu este terminata!

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, a explicat joi intr-o conferintade presa .

Viorica Dancila, conferinta de presa la Palatul Parlamentului de la ora 18

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, va sustine, joi, la ora 18,00, o conferinta de presa in care va prezenta angajamentul sau fata de romani si prioritatile pentru mandatul de.

Viorica Dancila, despre limba engleza: Mi-e teama de multe ori sa nu fac o greseala. Nu vorbesc perfect

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, sustine ca in cei noua ani in care a activat ca europarlamentar la Bruxelles nu a avut translator. in noua ani, cat am fost.

ştiri din Politica

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )