Libnet.ro
UNICEF

01:05

SONDAJ. Cu cine veti vota in turul al doilea al alegerilor prezidentiale? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Antena3 Antena3,
SONDAJ. Cu cine veti vota in turul al doilea al alegerilor prezidentiale? Klaus Iohannis sau Viorica Dancila?

Mai e doar o zi pana incep alegerile prezidentiale votul din diaspora, n. red. ), iar romanii au de ales intre presedintele in exercitiu, Klaus Iohannis si candidata PSD, Viorica Dancila. Dupa o. continuă pe Antena3

VIDEO Pregatiri pentru turul doi al alegerilor prezidentiale 2019. Aproape 382.000 de buzoieni au drept de vot

Cele 420. 316 buletine de vot repartizate judetului Buzau pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale au ajuns in depozitul special amenajat la sediul Institutiei Prefectului.

Alegeri prezidentiale. Vineri, prima zi in care diaspora poate vota la turul al doilea Numarul buletinelor de vot, suplimentat cu 100.000

Numarul buletinelor de vot pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale in sectiile din strainatate a fost suplimentat cu peste 107. 000 fata de primul tur, iar sapte sectii vor avea adresele modificate, au anuntat joi reprezentantii Ministerului de Externe. Vineri va fi prima din cele trei zile in care romanii din strainatate vor putea vota la cel de al doilea tur al prezidentialelor.

Prima sectie de votare, pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, se va deschide in cateva ore

Prima sectie de votare pentru turul doi al prezidentialelor se va deschide in mai putin de 12 ore in Auckland din Noua Zeelanda. Tot in aceasta noapte vor putea vota si romanii care locuiesc in.

Viorica Dancila, o noua dezbatere inainte de turul doi al alegerilor prezidentiale. Cine participa

Viorica Dancila organizeaza astazi o noua dezbtaere, in penultima zi de campanie electorala pentru cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale. La acest eveniment, Viorica Dancila si PSD ii invita din nou pe reprezentantii mass-media la un dialog deschis, in care aceasta isi va prezenta, pe larg, programul de prezidentiabil. Viorica Dancila, o noua dezbatere .

BEC, decizie privind votul in strainatate pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale

In vederea desfasurarii in bune conditii a votului pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale in strainatate, Biroul Electoral Central a adoptat, la solicitarea Ministerului Afacerilor Externe, o.

Iohannis e mare favorit la casele de pariuri in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cat castigi daca pariezi pe Dancila

Au mai ramas doar trei zile pana la turul doi al alegerilor prezidentiale 2019, iar casele de pariuri il dau mare favorit pe candidatul PNL, Klaus Iohannis. Viorica Dancila a primit o cota uriasa din partea bookmakerilor. Cei care pariaza pe candidatul PSD pot castiga de opt ori mai mult in cazul in care Dancila .

Cristian Tudor Popescu a citit o scrisoare socanta pe care a primit-o inainte de turul II al alegerilor prezidentiale 2019

Cristian Tudor Popescu a citit o scrisoare emotionanta pe care a primit-o de la un roman aflat in Diaspora, inainte de turul II al alegerilor prezidentiale. Cristian Tudor Popescu, despre tinerii care.

Marius Manole se teme de rezultatul alegerilor prezidentiale: care e motivul

Actorul Marius Manole 41 de ani) marturiseste ca ii este teama de rezultatul alegerilor prezidentiale dupa ce a auzit foarte multe persoane care nu doresc sa voteze pe motiv ca nu ii reprezinta niciunul dintre candidatii ajunsi in turul doi.

De ce le este frica liberalilor, inaintea alegerilor prezidentiale. Estimari surprinzatoare pentru Iohannis si Dancila

Partidul National Liberal si-a construit campania electorala pentru al doilea tur al alegerilor prezidentiale, mizand pe o prezenta uriasa la votul de duminica. Inclusiv candidatul Klaus Iohannis arata, la.

SONDAJ Iohannis vs. Dancila: Cum vei vota in turul II al prezidentialelor?

La sfarsitul acestei saptamani, alegatorii trebuie sa decida, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, cine va conduce Romania in anii urmatori: presedintele actual, Klaus Iohannis, sau liderul PSD, fostul premier Viorica Dancila? Cum intentionezi sa votezi, de data aceasta? Din convingere sau din alte motive? Participa la sondajul HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )