Libnet.ro
UNICEF

09:30

Nu am spus ca PMP il va sustine pe Iohannis

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
 Nu am spus ca PMP il va sustine pe Iohannis

Presedintele PMP Eugen Tomac a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca, daca se va reusi crearea unui pol politic anti-PSD cu ajutorul partidelor de opozitie, acest lucru nu inseamna si ca Miscarea Populara il va sustine pe Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat de presedinte al Romaniei, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Tomac: Nu am spus ca PMP il va sustine pe Iohannis

Presedintele PMP Eugen Tomac a declarat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinute la Bistrita, ca, daca se va reusi crearea unui pol politic anti-PSD cu ajutorul partidelor de opozitie, acest lucru nu inseamna si ca Miscarea Populara il va sustine pe Klaus Iohannis pentru un al doilea mandat de presedinte al Romaniei, potrivit Agerpres.

Eugen Tomac: Credeti ca e posibil ca Raed Arafat sa ne indemne sa avem acasa baloane cu gaz CS, din care sa inhalam periodic cantitati mici pentru linistea PSD?

Presedintele PMP, Eugen Tomac, laseaza au atac dur la adresa lui Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, in contextul in care acesta a dat asigurari ca substantele lacrimogene folosite.

PMP, primul partid din opozitie care raspunde ndemnului presedintelui Iohannis:Singura solutie pentru a crea o alternativa credibila la PSD este crearea unui pol politic anti-PSD

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, marti, ca singura alternativa credibila la PSD este o unire a Opozitiei care ar trebui sa aiba loc chiar de maine, raspunzand astfel la indemnul presedintelui Klaus Iohannis, care a spus ca opozitia trebuie sa fie alternativa asteptata de romani, relateaza Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2009 seconds )