Libnet.ro
UNICEF

08:15

Temerea pe care o are Klaus Iohannis pentru campania electorala. Rares Bogdan: incercam sa il suplinim

Antena3 Antena3,
Temerea pe care o are Klaus Iohannis pentru campania electorala. Rares Bogdan: incercam sa il suplinim

Klaus Iohannis are o temere in campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Dezvaluirea a fost facuta de Rares Bogdan. Klaus Iohannis nu se teme decat de bunul Dumnezeu si de faptul ca nu. continuă pe Antena3

DANIEL BUDA: Peste 91 de mii de clujeni il sustin pe Klaus Iohannis la presedintie

Presedintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a anuntat, miercuri, ca peste 91. 000 de clujeni au semnat pe listele de sustinere a candidaturii lui Klaus Iohannis pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei.

Klaus Iohannis, la sediul PNL: Cu actualul si viitorul Presedinte al Romaniei, pregatim campania electorala

Presedintele Klaus Iohannis a mers, marti, la sediul PNL pentru o intalnire cu liberalii pe tema campaniei electorale. Cu actualul si viitorul Presedinte al Romaniei, pregatim campania electorala, a.

Rares Bogdan a spus ADEVARUL: De ce nu a fost alaturi de Klaus Iohannis la BEC

Klaus Iohannis a declarat, vineri, la depunerea candidaturii pentru alegerile prezidentiale, ca a strans peste 2. 00 de semnaturi si ca isi doreste o Romanie normala pentru toti cetatenii.

O promisiune care ar fi fost facuta de Trump unui lider strain ar fi fost atat de tulburatoare incat un oficial al serviciilor de informatii a depus un denunt Liderul de la Casa Alba ar fi cerut Ucrainei sa-i sustina campania electorala

Un oficial al serviciilor americane de informatii, care a lucrat pentru Casa Alba, a depus o plangere impotriva lui Donald Trump, dupa ce presedintele SUA ar fi facut o promisiune tulburatoare unui lider strain, spun doi fosti oficiali americani. Denuntul este anchetat acum de Camera Reprezentantilor si investigheaza daca Trump si avocatul sau Rudolph W. Giuliani au incercat sa manipuleze guvernul ucrainean pentru a ajuta in campania de realegere a lui Trump, scrie msn, preluand Washington Post si New York Times.

Klaus Iohannis: Pot sa confirm ca am comunicat doamnei ambasador Odobescu opinia mea, ca eu, presedintele Romaniei, sunt pentru doamna Kovesi in fruntea Parchetului European (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a confirmat vineri ca a vorbit cu ambasadorul Romaniei pe langa Uniunea Europeana, Luminita Odobescu, pentru a ii comunica felul in care el ar vrea sa voteze in sedinta COREPER pr.

Klaus Iohannis si-a depus cadidatura pentru un nou mandat: Am fost un pompier atomic. Fara mine, PSD ar fi reusit sa distruga Justitia VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a intrat oficial in cursa pentru al doilea mandat, dupa ce a depus la BEC peste 2 milioane de semnaturi. Seful statului a facut o baie de multime printre sustinatorii PNL si i-a raspuns iderului USR Dan Barna, care -l numise presedinte-pompier: Un pompier atomic, care a prevenit sa nu se prabuseasca Romania. Fara mine, PSD chiar ar fi reusit sa distruga Justitia si sa acapareze intreaga Romanie.

Klaus Iohannis: Decizia CCR nu schimba cu nimic situatia politica Guvernul e obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru un vot de incredere

Klaus Iohannis a declarat miercuri seara ca decizia Curtii Constitutionale, care a stabilit ca presedintele este obligat sa numeasca ministrii interimari propusi de premier, dar nu si sa numeasca ministri plini, nu schimba cu nimic situatia politica actuala iar Viorica Dancila este obligata sa mearga in fata Parlamentului pentru un vot de incredere.

Klaus Iohannis: Politicieni anchetati sau condamnati pentru coruptie se prezinta, fara rusine, drept detinuti politic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj fostilor detinuti politic cu ocazia Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, in care a subliniat ca a ne aminti de jertfa detinutilor politic reprezinta o obligatie morala si reparatorie. Seful statului a criticat apoi pe politicienii condamnati pentru coruptie care se dau drept detinuti politic.

Klaus Iohannis, mesaj dur pentru Guvern: Romania nu mai poate fi condusa dupa principiile regimului comunist

Presedintele Klaus Iohannis a transmis marti un mesaj la deschiderea Congresului Asociatiei Fostilor Detinuti Politici si Victime ale Dictaturii din Romania, organizat la Constanta, in care a vorbit despre o.

Klaus Iohannis citeaza din Florin Iordache: Alta intrebare! - VIDEO

Klaus Iohannis citeaza din Florin Iordache: Alta intrebare! - asta a raspuns seful statului atunci cand a fost intrebat daca a sunat-o pe Luminita Odobescu pentru a ii cere sa voteze in favoarea Laurei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3079 seconds )