Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cum poate fi blocata revocarea lui Augustin Lazar. Scenariu-surpriza: procurorul general, salvat de PSD

Adevărul Adevărul,
Cum poate fi blocata revocarea lui Augustin Lazar. Scenariu-surpriza: procurorul general, salvat de PSD

Primul scenariu: Iohannis refuza sa semneze decretul privind demiterea lui Lazar. Guvernul contesta decizia la CCR. Curtea il obliga pe seful statului sa semneze decretul de revocare, exact ca in cazul Kovesi. Al doilea scenariu: PSD il schimba pe Toader din fruntea Justitiei, iar noul ministru anuleaza procedura de revocare. E o varianta luata in calcul de PSD, sustin surse politice. Mandatul lui Lazar oricum expira in primavara. continuă pe Adevărul

Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

ACTUALIZARE 19:00 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declanseaza revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. ------ * ACTUALIZARE 18:55 Ministrul Justitiei pune in discutie legalitatea numirii lui Augustin Lazar in functia de procurorul general. ------- * ACTUALIZARE 18:33 Tudorel Toader prezinta raportul de evaluare a procurorului general: raportul are 63 de pagini. Evaluarea cuprinde 20 de puncte, la fel ca la Kovesi. -------- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar.

Protest anuntat in Piata Victoriei, dupa revocarea lui Augustin Lazar

Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar, in Piata Victoriei din Bucuresti s-a anuntat un protest. Coruptia Ucide si Rezistenta au facut.

Protest in Piata Victoriei, dupa revocarea lui Augustin Lazar

UPDATE:Cateva zeci de persoane au iesit in Piata Victoriei pentru a isi manifesta opozitia impotriva deciziei lui Tudorel Toader de a demara procedura de revocare a lui Augustin Lazar din fruntea.

Dancila, prima reactie dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea lui Augustin Lazar. Sedinta la PSD

Biroul permanent al PSD s-a reunit astazi, de la ora 14. 00, la o zi dupa ce ministrul Justitiei a propus revocarea lui Augustin Lazar. inaintea sedintei, premierul Viorica Dancila a vorbit, pe scurt, despre revocarea procurorului general al Romaniei.

Tudorel Toader cere revocarea lui Augustin Lazar. Raportul a fost facut public

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va sustine miercuri, la ora 18,00, o declaratie de presa privind raportul de evaluare a activitatii manageriale desfasurate de procurorul general al Romaniei, Au.

Sedinta la PSD, dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea lui Augustin Lazar

Biroul permanent al PSD se va reuni astazi, de la ora 14. 00, la o zi dupa ce ministrul Justitiei a propus rovocarea lui Augustin Lazar, dar si dupa ce Liviu Dragnea s-a prezentat la Palatul Cotroceni pentru consultari cu presedintele Klaus Iohannis, insotit de juristii social-democrati.

Ce va face PSD daca Iohannis nu va semna revocarea lui Augustin Lazar

Presedintele Klaus Iohannis a primit raportul privind activitatea manageriala la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie si considera ca cererea ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de.

Florin Iordache, dupa ce s-a cerut revocarea lui Augustin Lazar: Fara indoiala, si Tudorel Toader va fi evaluat

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat miercuri seara ca si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va fi evaluat exact cum a fost evaluat procurorul general,.

Reactia DNA dupa ce ministrul Justitiei a a cerut revocarea lui Augustin Lazar

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au anuntat vineri sustinerea solicitarii de abandonare a procedurii de revocare a lui Augustin Lazar, solicitare trimisa ministrului Tudorel Toader joi de catre doua asociatii ale magistratilor. Procurorii isi exprima atasamentul fata de valorile statului de drept, ce implica garantii clare, puternice si eficiente de respectare a independentei procurorilor.

Tudorel Toader a propus revocarea procurorului general Augustin Lazar. Raportul integral, publicat de ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. Dupa citirea raportulului a concluzionat ca cere revocarea lui Augustin Lazar. Later edit: Asa cum a promis, ministrul Justitiei a.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )