Libnet.ro
UNICEF

16:15

Cum s-a razgandit Bulgaria si o sustine acum pe Kovesi: din culisele negocierilor (surse)

Hotnews Hotnews,
 Cum s-a razgandit Bulgaria si o sustine acum pe Kovesi: din culisele negocierilor (surse)

Schimbarea de pozitie a Bulgariei care a decis sa o sustina pe Laura Codruta Kovesi la sefia parchetului european, desi initial s-a opus candidaturii, a venit dupa negocierile pe care presedintele Iohannis, dar si lideri PNL, intre care Ludovic Orban care a avut recent o deplasare in tara vecina, sustin surse liberale. continuă pe Hotnews

Bulgaria sustine candidatura lui Kovesi pentru functia de procuror-sef european

Premierul bulgar Boiko Borisov a anuntat ca va sustine candidatura Laurei Codruta Kovesi pentru func.

Emmanuel Macron o sustine pe Kovesi la sefia Parchetului European. Ce i-a transmis lui Iohannis

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, o sustine pe Laura Codruta Kovesi la sefia Parchetului European. Macron l-a sunat, vineri, pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis si i-a promis ca va retrage candidatura lui Jean-Francois Bohnert si o va sustine pe fosta sefa a Directiei Nationale Anticoruptie DNA). Emmanuel Macron o sustine pe Kovesi la sefia Parchetului European .

Bogdan Chirieac, dupa ce Palatul Cotroceni a anuntat ca Franta o va sustine pe Kovesi la Parchetul European: Carnavalul de la Rio ar fi nimic. Nu Romania va obtine aceasta functie

Bogdan Chirieac a vorbit la un post de televiziune dupa ce la Cotroceni a aparut informatia ca Franta o va sustine pe Kovesi pentru functia de procuror-sef european. imi e teama ca nu Romania va.

VIDEO Imagini pana acum nestiute din culisele filmelor romanesti vechi

Studioul Buftea si-a deschis pagina de Facebook. Varsa acolo o arhiva incredibila de fotografii din acea vreme de pe platourile unor filme emblematice ale Romaniei. Noi ti-am pregatit imagini.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )