Libnet.ro
UNICEF

07:46

Dragnea, despre refuzul lui Iohannis de revocare a sefei DNA:Dincolo de ce crede presedintele, CCR va decide

Adevărul Adevărul,
Dragnea, despre refuzul lui Iohannis de revocare a sefei DNA:Dincolo de ce crede presedintele, CCR va decide

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat miercuri, la Pitesti, ca nu vrea sa-si exprime parerea cu privire la un eventual conflict de natura contitutionala intre Guvern si presedinte dupa ce Klaus Iohannis a refuzat propunerea de revocare din functie a procurorului sef al DNA, Laura Codruta Kovesi. Dragnea a precizat ca il sustine in continuare pe ministrul Justitiei. continuă pe Adevărul

Un lider politic dezvaluie ce decizie va lua Klaus Iohannis in privinta sefei DNA

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa la Brasov, ca decizia presedintelui Klaus Iohnnis privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi este cronica unei decizii care este cunoscuta si reitereaza faptul ca niciunul dintre motivele ministrului Justitiei de revocare a acesteia nu are niciun temei serios.

Cazanciuc, despre refuzul de revocare a sefei DNA: Presedintele are mai degraba un rol formal, nu decizional

Robert Cazanciuc, presedintele comisiei juridice din Senat , a afirmat, dupa respingerea revocarii lui Kovesi ca presedintele Iohannis a luat o decizie politica. Presedintele va raspunde in fata ale.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu voi da curs propunerii ministrului Justitiei de revocare a Laurei Codruta Kovesi, procuror sef al DNA

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va da curs cererii ministrului Justitiei privind revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, afirmand ca motivele invocate de Tudorel Toader, care in mare parte nici nu corespund prevederilor legale, nu au fost de natura sa il convinga. Ministrul Justitiei: Vom sesiza Curtea Constitutionala privind refuzul presedintelui de a o revoca pe sefa DNA. Cine poate sesiza CCRFostul presedinte al CCR Augustin Zegrean: Ce sa atace ministrul Justitiei la CCR? Un refuz?.

Dragnea si Tariceanu s-au intalnit dupa anuntul lui Iohannis privind refuzul revocarii sefei DNA

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a intalnit luni seara, in biroul sau de la Camera Deputatilor, cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, pentru a avea o discutie in urma anuntului facut de Klaus Iohannis in ceea ce priveste revocarea sefei DNA.

Dragnea, despre sesizarea CCR n cazul Kovesi: Am ascultat sfaturile dlui Tariceanu, dna prim-ministru nu are nevoie sa i spuna nimeni sa si asume responsabilitati/ Sub nicio forma nu luam n calcul suspendarea lui Iohannis

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat luni ca sub nicio forma partidul nu ia in calcul suspendarea presedintelui Klaus Iohannis, indiferent de decizia sa privind revocarea sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Dragnea a refuzat sa spuna ce decizie politica va lua in cazul refuzului presedintelui, comentand ca a ascultat sfaturile liderului ALDE Calin Popescu-Tariceanu care spunea ca Guvernul trebuie sa sesizeze Curtea Constitutionala daca seful statului refuza revocarea, dar ca premierul Viorica Dancila nu are nevoie sa i se spuna sa isi asume responsabilitati.

Liviu Dragnea, replica pentru Klaus Iohannis in scandalul momentului: Judecatorii CCR vor decide

Scandal in politica romaneasca, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Judecatorii CCR vor decide indiferent de ce crede presedintele, a spus Liviu Dragnea. La.

Reactia ministrului Justitiei dupa refuzul presedintelui Iohannis de revocare din functie a sefei DNA. Ce-i raspunde Augustin Zegrean

Reactiile privind anuntul presedintelui Klaus Iohannis, care nu o va revoca din functie pe procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, nu au intarziat sa apara. in timp ce ministrul Justitiei spune ca sesizeaza CCR despre refuzul presedintelui, Augustin Zegrean, fost judecator CCR, ii atrage atentia ca greseste.

Liviu Dragnea anticipeaza anuntul lui Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA. in joc intra Tudorel Toader (VIDEO)

Zi decisiva pentru soartea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a. c. , ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, cu privire la.

Presedintele refuza revocarea sefei DNA, Dragnea cheama pesedistii in strada

Nicio surpriza in evolutiile legate de cererea ministrului Justitiei privind revocarea procurorului-sef DNA. Presedintele a ramas consecvent primei sale declaratii si a respins solicitarea de revocare, ministrul Justitiei a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutinala, iar Liviu Dragnea a declarat ca guvernul il va sustine pe Tudorel Toader si va trimite sesizarea la CCR.

Ion M. Ionita: Presedintele refuza revocarea sefei DNA, Dragnea cheama pesedistii in strada

Nicio surpriza in evolutiile legate de cererea ministrului Justitiei privind revocarea procurorului-sef DNA. Presedintele a ramas consecvent primei sale declaratii si a respins solicitarea de revocare, ministrul Justitiei a anuntat ca va sesiza Curtea Constitutinala, iar Liviu Dragnea a declarat ca guvernul il va sustine pe Tudorel Toader si va trimite sesizarea la CCR.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2718 seconds )