Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dragnea, reactie la publicarea pozei in care apare alaturi de Kovesi: Ponta e un turnator. Daca are poze cu noi imbratisati, sa le dea (FOTO)

B1 B1,
Dragnea, reactie la publicarea pozei in care apare alaturi de Kovesi: Ponta e un turnator. Daca are poze cu noi imbratisati, sa le dea (FOTO)

Liviu Dragnea a avut o reactie acida dupa ce Victor Ponta a dat publicitatii o fotografie in care acesta aparea alaturi de statul paralel. Pentru a ilustra ipocrizia sefului PSD, care pretinde ca lupt. continuă pe B1

Ce avea pe mana Kovesi in poza in care apare alaturi de Dragnea

Victor Ponta a publicat o noua poza in care Liviu Dragnea apare alaturi de alte persoane, printre care si fosta sefa a DNA, Laura Codruta Kovesi. Aceasta poarta pe mana un dispozitiv medical care a starnit curiozitate pe retelele sociale. Fostul ministru al Educatiei Liviu Pop, intrebat la Digi24 cum explica apropierea sefului PSD de cei pe care ii numeste statul paralel, s-a aratat intrigat, mai degraba, de ce avea Kovesi pe mana.

MISTER rezolvat: Ce avea KOVESI pe mana in poza in care statea alaturi de Liviu DRAGNEA! (FOTO)

Victor Ponta a prezentat joi o noua fotografie care arata relatia extrem de apropriata dintre Liviu Dragnea si ceea ce acum numeste statul paralel. in aceasta imagine, langa Liviu Dragnea sta Laura.

Liviu Dragnea ironizeaza scrisoarea prin care i se cere demisia: Vor sa nu ne mai certam cu Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat miercuri scrisoarea prin care lideri ai partidului ii solicita demisia din functia de sef al formatiunii si din cea de presedinte al Camerei Deputatilor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3167 seconds )