Libnet.ro
UNICEF

21:45

Iohannis, despre revocarea lui Kovesi: A fost un moment greu cand am semnat acel decret (VIDEO)

B1 B1,
Iohannis, despre revocarea lui Kovesi: A fost un moment greu cand am semnat acel decret (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca a avut mai multe discutii de-a lungul timpului cu Laura Codruta Kovesi. Totusi, a refuzat sa spuna daca intr-adevar i-a cerut demisia acesteia, asa cum s-a speculat in spatiul. continuă pe B1

Iohannis, despre revocarea Laurei Codruta Kovesi: A fost un moment greu cand am semnat acel decret

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca semnarea decretului de revocare a Laurei Codruta Kovesi de la conducerea DNA a reprezentat un moment greu, de care Romania nu avea nevoie. Pe de alta parte,.

VIDEO Iohannis: Revocarea lui Kovesi a fost un moment greu. Dancila, o megadezamagire. Ponta a fost un politician rezonabil in comparatie cu ea

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut o conferinta de presa la sediul PNL, in care a raspuns la intrebarile jurnalistilor si a detaliat motivele pentru care nu vrea sa participe la o dezbatere electorala cu candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila, regretele dupa primul sau mandat si relatia sa cu PSD-ul. De asemenea, acesta a afirmat ca va organiza marti o dezbatere cu politologi, reprezentanti ai societatii civile si jurnalisti.

Presedintele a dezvaluit prin ce a trecut cand a semnat revocarea Laurei Kovesi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca semnarea decretului de revocare a Laurei Codruta .

Iohannis, despre demisia Guvernului de la Chisinau: E indreptata impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat ca demersul initiat de Partidul Socialistilor din Republica Moldova PSRM) de inlaturare a Guvernului Maia Sandu, intr-un moment esential pentru reforma Justitiei, este indreptat impotriva intereselor pe termen mediu si lung ale Republicii Moldova si ale cetatenilor sai.

Iohannis despre raspunsul Ghinion!: Nu a fost intentia mea sa jignesc. Vad ca acum se foloseste mai ales intr-o nota glumeata (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca nu a intentionat sa jigneasca pe nimeni cand a raspuns ghinion! intrebat, in 2014, cum a reusit el sa aiba mai multe case, iar alti profesori nu. Acea.

Seful de campanie al lui Iohannis, despre refuzul presedintelui de a participa la dezbateri: Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD

Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD, a declarat seful de campanie al lui Klaus Iohannis, liberalul Dan Motreanu, despre faptul ca seful statului nu va merge la dezbateri cu Viorica Dancila.

Klaus Iohannis despre cele 6 case: Doamna Dancila este prost informata. Sunt 5 case(VIDEO)

Cele 6 acum 5) case au fost cumparate legal si cinstiti, si nu am avut niciodata dosar penal penal, a declarat presedintele Klaus Iohannis, in cadrul unei conferinte de presa, de miercuri. Este o.

Iohannis, despre tragedia de la Colectiv: M-a rascolit puternic. Cat despre Raed Arafat, aici Orban va face analiza si va da un raspuns (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca tragedia de la Colectiv l-a marcat profund. Acesta a mai precizat ca premierul Ludovic Orban va face o analiza si va da un raspuns in ceea ce-l priveste pe Raed Arafat. intrebat.

Iohannis, despre Dancila: Nu accept o dezbatere cu aceasta persoana, care reprezinta tot ce e mai rau in politica ultimilor ani Voi organiza eu o dezbatere, martea viitoare. Voi invita politologi, jurnalisti (VIDEO)

Klaus Iohannis a explicat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa sustinutad e la sediul PNL, de ce nu accepta o dezbatere cu Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale. Iohannis a precizat,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2533 seconds )