Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis, principalele declaratii din prima conferinta de campanie: Dezbaterea cu Dancila, razboiul cu PSD, Colectiv si soarta lui Arafat, MCV, demiterea lui Kovesi, relatia cu Rusia

B1 B1,
Klaus Iohannis, principalele declaratii din prima conferinta de campanie: Dezbaterea cu Dancila, razboiul cu PSD, Colectiv si soarta lui Arafat, MCV, demiterea lui Kovesi, relatia cu Rusia

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa de la sediul PNL, in care a dezbatut principalele teme de actualitate. Prezidentiabilul PNL a atacat inca o data PSD, afirmand ca. continuă pe B1

Klaus Iohannis, principalele declaratii din prima conferinta de campanie: Dezbaterea cu Dancila, razboiul cu PSD, Colectiv si soarta lui Arafat, MCV, demiterea lui Kovesi, relatia cu Rusia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa de la sediul PNL, in care a dezbatut principalele teme de actualitate. Prezidentiabilul PNL a atacat inca o data PSD, afirmand ca.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa rezultatele EXIT-POLL: Niciodata romanii nu au votat atat de mult si de clar impotriva PSD. Au votat pentru o Romanie normala

Klaus Iohannis face declaratii dupa primele rezultate exit-poll.

Rares Bogdan, critici dure la adresa lui Klaus Iohannis, dupa dezbaterea din 2014. Inevitabilul s-a produs

Rares Bogdan a fost moderatorul dezbaterii electorale din 2014, dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta. Pe atunci, alaturi de colegii sai din platoul emisiunii, a analizat momentele dintre cei doi contracandidati si se pare ca nu a uitat ce atuuri are actualul presedinte al Romaniei, dar si ce defecte, intr-un astfel de meci electoral. Rares .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa rezultatele EXIT-POLL: Niciodata romanii nu au votat atat de mult si de clar impotriva PSD. Au votat pentru o Romanie normala

Klaus Iohannis face declaratii dupa primele rezultate exit-poll.

VIDEO Klaus Iohannis: Niciodata romanii nu au votat atat de clar si de mult impotriva PSD USR-PLUS a avut un candidat foarte bun

Klaus Iohannis, cotat de sondaje pe primul loc dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, a afirmat, dupa inchiderea urnelor in tara, ca rezultatul votului arata ca romanii au invins PSD mai mult decat oricand in ultimii 30 de ani. Niciodata romanii nu au votat atat de mult si atat de clar impotriva PSD-ului si acest lucru pentru Romania inseamna un pas enorm inainte, a afirmat Iohannis.

Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegerile prezidentiale. Mesaj important pentru romani

Klaus Iohannis a facut declaratii despre alegerile prezidentiale, despre castigul sau din primul tur, dar si despre dezbaterea pe care o refuza vehement cu candidatul care s-a calificat in lupta pentru Cotroceni. Klaus Iohannis, declaratii de ultima ora despre alegeri Klaus Iohannis a spus tot ceea ce mai avea de spus in cadrul unei conferinte .

VIORICA DANCILA DEPRE CONFERINTA LUI KLAUS IOHANNIS: Probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat, miercuri seara, ca probabil singura conferinta de presa din mandatul de presedinte al lui Klaus Iohannis a fost un moment de o aroganta monstruoasa si un dispret total pentru democratie si pentru romani. Am vazut, dragi romani, un presedinte de tara care ne spune ca singura lui realizare este faptul ca a dat jos un guvern legitim, ales prin vot. Aceasta este performanta lui Iohannis, a spus Viorica Dancila.

Viorica Dancila, ironii la adresa lui Klaus Iohannis. il combate cu propriile sale declaratii

Viorica Dancila, candidatul PSD la alegerile prezidentiale, il ironizeaza pe contracandidatul sau Klaus Iohannis cu propriile sale declaratii. in campania electorala din 2014, Iohannis ii reprosa lui.

Sedinta de campanie la PNL. Liberalii dezbat daca presedintele Klaus Iohannis sa mearga sau nu in dezbatere cu Dancila

Senatorul PNL Alina Gorghiu a anuntat ca la sedinta pe care liderii formatiunii o au luni seara va participa presedintele Klaus Iohannis si se va discuta despre strategia pentru urmatoarele doua saptamani. Vom discuta planul de comunicare care include raspunsul, pozitionarea si pe genul acesta de invitatii referitoare la dezbateri, a spus Gorghiu, raspunzand unei intrebari referitoare la participarea lui Klaus Iohannis la dezbateri electorale.

Sedinta importanta la PNL. Se stabileste strategia de campanie a lui Klaus Iohannis

Liberalii se intalnesc, luni seara, in sedinta de campanie. Ludovic Orban a anuntat ca PNListii vor discuta despre strategia pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, unde Klaus Iohannis intra ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )