Libnet.ro
UNICEF

19:15

Laura Codruta Kovesi - eliberata din functia de procuror in cadrul DIICOT Sibiu

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Laura Codruta Kovesi - eliberata din functia de procuror in cadrul DIICOT Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind eliberarea din functia de procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul teritorial Sibiu a Laurei Codruta Kovesi, ca urmare a numirii sale in functia de procuror-sef european al EPPO, la data de 31 octombrie. continuă pe Ziarul Bursa

Kovesi, eliberata din functia de procuror la DIICOT Sibiu

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au aprobat, marti, eliberarea din functia de procuror la DIICOT Sibiu a Laurei Codruta Kovesi, dupa numirea in functia de procuror-sef european. Consiliul a decis si sa ii rezerve lui Kovesi postul de la DIICOT Sibiu.

Kovesi, eliberata din functia de procuror la DIICOT Sibiu

Procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii CSM) au aprobat, marti, eliberarea din functia d.

Laura Codruta Kovesi a fost eliberata din functia de procuror in cadrul DIICOT Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretul privind eliberarea din functia de procuror in cadrul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism - Biroul teritorial.

Laura Codruta Kovesi renunta la o functie importanta, in favoarea postului de la Bruxelles. Ce decizie a luat

Laura Codruta Kovesi va fi procuror sef al Parchetului European si de curand s-a aflat ca a renuntat la o functie importanta, in vederea rolului pe care il va avea de indeplinit, odata ce va ajunge la Bruxelles. Laura Codruta Kovesi renunta la o functie importanta, pentru postul din Bruxelles Fosta sefa de la DNA .

Laura Codruta Kovesi a anuntat ce salariu va avea la Bruxelles. Va lua de trei ori mai mult decat in Romania

Laura Codruta Kovesi va fi procuror sef la Parchetul European. Invitata la Europa FM, fosta sefa a DNA a declarat ce salariu va avea la Bruxelles, ce chirie a gasit si cati bani ii raman din salariu, facand o comparatie cu cat lua in Romania. Laura Codruta Kovesi a anuntat ce salariu va avea la .

Ce salariu va avea Kovesi ca procuror-sef european

Laura Codruta Kovesi a dezvaluit cati bani va castiga pentru functia de procuror sef la Parchetul European. Cred ca o sa primesc in jur de 12. 000 de euro pe luna. in Romania si la DNA si la.

DUPA NUMIREA IN FUNCTIA DE PROCUROR-SEF LA PARCHETUL EUROPEAN: CSM a aprobat eliberarea din functia de procuror a Laurei Codruta Kovesi

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a aprobat, marti, eliberarea din functia de procuror a Laurei Codruta Kovesi, dupa numirea in functia de procuror-sef la Parchetul European. Totodata, CSM a aprobat cererea ei privind rezervarea postului de la DIICOT Sibiu unde este incadrata .

CSM a aprobat eliberarea din functia de procuror a Laurei Codruta Kovesi, dupa numirea in functia de procuror-sef la Parchetul European

Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii CSM) a aprobat, marti, eliberarea din functia de procuror a Laurei Codruta Kovesi, urmare a numirii sale in functia de procuror-sef la.

CSM i-a rezervat Laurei Codruta Kovesi un loc la DIICOT Sibiu

Sectia de procurori din CSM ii rezerva un post Laurei Codruta Kovesi la DIICOT Sibiu, care ocupa in prezent functia de procuror-sef european. Sectia de procurori a CSM a decis eliberarea din functie a.

Procuroare de la Sectia de anchetare a magistratilor, eliberata din functie dupa ce a pierdut un proces cu CSM, care nu acceptase sa o mentina pe post dupa varsta de pensionare

Procuroarea Zarafina Puiu de la Sectia pentru anchetarea magistratilor va fi eliberata din functie, au decis miercuri procurorii din Consiliul Superior al Magistraturii. Zarafina Puiu fusese mentinuta in functie si dupa implinirea varstei de pensionare, in baza unei decizii a Curtii de Apel Bucuresti, pe care CSM a contestat-o, iar in final procuroarea a pierdut procesul.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2799 seconds )