Libnet.ro
UNICEF

22:00

Liviu Dragnea, replica pentru Klaus Iohannis in scandalul momentului: Judecatorii CCR vor decide

B1 B1,
Liviu Dragnea, replica pentru Klaus Iohannis in scandalul momentului: Judecatorii CCR vor decide

Scandal in politica romaneasca, dupa ce Klaus Iohannis a refuzat revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Judecatorii CCR vor decide indiferent de ce crede presedintele, a spus Liviu Dragnea. La. continuă pe B1

Liviu Dragnea il face mincinos pe Klaus Iohannis: Nu e admisibil ca un om cu asa autoritate sa spuna asemenea minciuna

Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Klaus Iohannis dupa ce presedintele a afirmat ca PSD a marit salariile pana cand le-a micsorat si a avertizat ca guvernul vrea sa nationalizeze Pilonul.

Tudorel Toader, raspuns dur la declaratiile lui Klaus Iohannis: Nu actionez in nume personal

Ministrul Justitiei sustine ca nu a actionat in nume personal atunci cand a propus revocarea din functie a sefei DNA. Tudorel Toader i-a dat astfel replica presedintelui Klaus Iohannis care a declarat ca poate.

Klaus Iohannis ataca din nou partidul lui Liviu Dragnea: Un scenariu prost ar fi ca PSD sa acapareze toate institutiile statului (VIDEO)

Klaus Iohannis ataca din nou PSD-ul. Seful statului ca social-democratii lui Liviu Dragnea pun in practica un scenariu prin care vor sa acapareze toate institutiile statului. Se vrea, spune Klaus Iohannis,.

Liviu Dragnea anticipeaza anuntul lui Klaus Iohannis despre revocarea sefei DNA. in joc intra Tudorel Toader (VIDEO)

Zi decisiva pentru soartea Laurei Codruta Kovesi la sefia DNA. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va sustine luni, 16 aprilie a. c. , ora 18:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni, cu privire la.

intalnire de urgenta intre Dragnea si Tariceanu, dupa decizia lui Klaus Iohannis

Liderii coalitiei de guvernare, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, au o intalnire de ultima ora in biroul de la Camera Deputatilor al lui Liviu Dragnea. intalnirea vine in contextul in care.

Klaus Iohannis, intalnire cu Dragnea si Tariceanu la Parlament. Premiera: seful statului, intampinat de presedintele Senatului

Presedintele Klaus Iohannis a participat miercuri la primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti B9). Seful statului a fost intampinat de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, conform protocolului, si nu de un vicepresedinte al Senatului, cum s-a intamplat la alte vizite ale presedintelui in Parlament. La summit a participat si presedintele Camerei Deputatilor Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, dupa ce Macron l-a laudat pe Iohannis: De la cei care vor sa ne dea lectii de suveranitate, le contabilizam, dar nu ne lasam foarte mult influentati (VIDEO)

Liviu Dragnea a luat foc dupa ce Emmanuel Macron l-a laudat pe Klaus Iohannis. Vorbind despre pericolul ascensiunii democratiilor iliberale din Europa si atacurile la independenta justitiei, liderul francez l-a.

Liviu Dragnea: Premierul nu are nevoie de sfaturile lui Calin Popescu Tariceanu (VIDEO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a anuntat luni ca partidul il va sprijini pe ministrul Justitiei Tudorel Toader daca acesta va face vreun demers dupa ce presedintele Klaus Iohannis va anunta daca o revoca sau.

Traian Basescu, previziuni despre urmatorul presedinte al Romaniei: Liviu Dragnea nu are nicio sansa

Fostul presedinte al Romaniei,Traian Basescu crede ca daca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiala nu va avea nicio sansa in fata lui Klaus Iohannis. Daca nu se intampla niciun cataclism,.

Klaus Iohannis, replica ferma pentru Tudorel Toader: Nu exista niciun temei pentru sesizarea CCR. Din punctul meu de vedere, procedura s-a finalizat (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat miercuri ca, din punctul sau de vedere, nu exista un conflict constitutional intre Presedintie si Guvern si, ca atare, considera ca nu exista niciun temei pentru ca ministrul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2417 seconds )