Libnet.ro
UNICEF

22:00

Ponta dezvaluie cine e persoana TAIATA din fotografia in care apar Dragnea si statul paralel

B1 B1,
Ponta dezvaluie cine e persoana TAIATA din fotografia in care apar Dragnea si statul paralel

Victor Ponta a publicat joi o noua poza in care Liviu Dragnea apare alaturi de statul paralel. Seful PSD sta la masa si discuta relaxat cu George Maior, Laura Codruta Kovesi si Gabriel Oprea. Si nu. continuă pe B1

Surse: Cine este persoana taiata din fotografia in care apar Liviu Dragnea si Laura Codruta Kovesi

Victor Ponta a publicat pe pagina sa de Facebook o noua fotografie cu Liviu Dragnea, in care apare alaturide fostul sef SRI, de Laura Codruta Kovesi si Gabriel Oprea. Potrivit unor surse, fotografia.

O femeie din Brlad, care urma sa nasca, a fost refuzata de 5 spitale pe motiv ca are 160 de kilograme si nu au masa de operatie care sa o sustina

O femeie in varsta de 28 de ani din Barlad, care urma sa nasca, a fost refuzata de 5 spitale, motivul invocat de reprezentantii unitatilor medicale fiind acela ca tanara are 160 de kilograme, iar mesele de operatie nu ar fi sustinut-o, relateaza Mediafax. Femeia a fost transportata, in cele din urma, cu o ambulanta a Serviciului de Ambulanta Vaslui, la Spitalul Pantelimon din Bucuresti, unde a nascut prin cezariana.

Fostul vicepremier Ciolacu, solidar cu rebelii din PSD care-i cer demisia lui Dragnea

Un alt nume important din PSD se alatura scriisorii celor trei lideri ai partidului care ii cer demisia lui Liviu Dragnea. Dintotdeauna, PSD a fost partidul apropiat de oameni, un partid care a ascultat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,254 seconds )