Libnet.ro
UNICEF

14:15

Surse: Laura Codruta Kovesi, clasata a doua la votul din Consiliul UE. Ce urmeaza

Adevărul Adevărul,
Surse: Laura Codruta Kovesi, clasata a doua la votul din Consiliul UE. Ce urmeaza

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi s-ar fi situat pe locul al doilea in cursa pentru pozitia de procuror-sef european, in urma votului dat de reprezentantii celor 22 state membre care fac parte din structura Parchetului European, potrivit unor surse din diplomatie. Membrii COREPER au devansat votul cu o saptamana, acesta fiind initial pe 27 februarie. continuă pe Adevărul

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a procurorului care o ancheteaza, Adina Florea

Laura Codruta Kovesi a inaintat luni o noua cerere de recuzare pe numele Adinei Florea, procurorul care instrumenteaza dosarul fostei sefe DNA. Aceasta este a doua cerere de recuzare, dupa ce prima a fost respinsa vineri de seful Sectiei de investigare a magistratilor, Gheorghe Stan.

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea, care instrumenteaza dosarul sau

Laura Codruta Kovesi a formulat o noua cerere de recuzare pe numele Adinei Florea, procurorul de la Sectia de anchetare a magistratilor care instrumenteaza dosarul fostei sefe DNA. Aceasta este a doua cerere, dupa ce prima a fost respinsa saptamana trecuta de seful Sectiei, Gheorghe Stan.

Lovitura pentru Laura Codruta Kovesi! Pica la primul filtru pentru Parchetul European

Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesi picala primul filtru pentru functia de procuror sef al Parchetului European. Reprezentantul Frantei a obtinut 50 de puncte, iarpe locul doiar fi la.

Viorica Dancila: Laura Codruta Kovesi nu este propunerea Guvernului pentru procuror european (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca Laura Codruta Kovesi nu este propunerea Guvernului Romaniei pentru functia de procuror sef european. intrebata care este pozitia Guvernului cu privire la.

Siegfried Muresan: Laura Codruta Kovesi, pe LOCUL DOI la votul indicativ al Consiliului Uniunii Europene, dupa candidatul francez

Laura Codruta Kovesi s-ar fi clasat pe locul doi la votul indicativ al Consiliului Uniunii Europene, a precizat europarlamentarul PNL, Siegfried Muresan, intr-o postare de pe pagina sa de Facebook, de.

Miza hartuirii d-nei Laura Codruta Kovesi

De vreo doua luni incoace, sefii coalitiei PSD-ALDE, domnii Liviu Nicolae Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, se conving pe pielea proprie de adevarul zicerii in conformitate cu care socoteala de-acasa nu se potriveste intotdeauna cu cea din targ.

in timp ce ALDE din Romania o ataca pe Laura Codruta Kovesi, ALDE european ii ia apararea

Presedintele Aliantei Liberalilor si Democratilor ALDE) din Parlamentul European, Guy Verhofstadt, si-a exprimat sustinerea, in scris, pentru candidatura Laurei Codruta Kovesi la functia de procuror-sef.

Laura Codruta Kovesi nu este eligibila pentru pozitia de procuror sef European. Chris Terhes: Nu are grad profesional de PICCJ

Neavand grad profesional de PICCJ, ci doar de Parchet de pe langa tribunal, Laura Codrutta Kovesi nu este eligibila sa treaca de procedura de selectie pentru pozitia de Procuror Sef European, potrivit lui Chris Te.

Laura Codruta Kovesi a depus o noua cerere de recuzare a Adinei Florea

Laura Codrta Kovezi a depus, luni, o noua cerere de recuzare a procurorului Adina Florea, cea care instrumenteaza dosarul in care Kovesi este urmarita penal, potrivit Antena 3. Fosta sefa DNA a precizat ca.

Instanta a anulat ordinul prin care Kovesi o revocase din DNA pe Mihaiela Moraru Iorga. Aceasta lucreaza acum fix la Sectia speciala care o ancheteaza pe Kovesi

Curtea de Apel Bucuresti a anulat ordinul prin care Laura Codruta Kovesi a dispus revocarea Mihaielei Iorga Moraru din functia de procuror DNA. in schimb, instanta nu a fost de acord cu plata unor daune morale.

ştiri din Politica

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )