Libnet.ro
UNICEF

05:00

Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tudorel Toader declanseaza revocarea lui Augustin Lazar

ACTUALIZARE 19:00 Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, declanseaza revocarea lui Augustin Lazar din functia de procuror general. ------ * ACTUALIZARE 18:55 Ministrul Justitiei pune in discutie legalitatea numirii lui Augustin Lazar in functia de procurorul general. ------- * ACTUALIZARE 18:33 Tudorel Toader prezinta raportul de evaluare a procurorului general: raportul are 63 de pagini. Evaluarea cuprinde 20 de puncte, la fel ca la Kovesi. -------- Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, ca va face o declaratie de presa in care va prezenta raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. continuă pe Ziarul Bursa

Tudorel Toader cere revocarea lui Augustin Lazar. Raportul a fost facut public

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta ca va sustine miercuri, la ora 18,00, o declaratie de presa privind raportul de evaluare a activitatii manageriale desfasurate de procurorul general al Romaniei, Au.

Florin Iordache, dupa ce s-a cerut revocarea lui Augustin Lazar: Fara indoiala, si Tudorel Toader va fi evaluat

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, fost ministru al Justitiei, a declarat miercuri seara ca si ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va fi evaluat exact cum a fost evaluat procurorul general,.

Protest anuntat in Piata Victoriei, dupa revocarea lui Augustin Lazar

Dupa ce Tudorel Toader a declansat procedura de revocare din functie a procurorului general Augustin Lazar, in Piata Victoriei din Bucuresti s-a anuntat un protest. Coruptia Ucide si Rezistenta au facut.

Protest in Piata Victoriei, dupa revocarea lui Augustin Lazar

UPDATE:Cateva zeci de persoane au iesit in Piata Victoriei pentru a isi manifesta opozitia impotriva deciziei lui Tudorel Toader de a demara procedura de revocare a lui Augustin Lazar din fruntea.

Tudorel Toader a propus revocarea procurorului general Augustin Lazar. Raportul integral, publicat de ministerul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. Dupa citirea raportulului a concluzionat ca cere revocarea lui Augustin Lazar. Later edit: Asa cum a promis, ministrul Justitiei a.

Tudorel Toader a propus revocarea procurorului general Augustin Lazar. Raportul integral, publicat de ministrul Justitiei

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat raportul privind evaluarea procurorului general, Augustin Lazar. Dupa citirea raportulului a concluzionat ca cere revocarea lui Augustin Lazar. Later edit: Asa cum a promis, ministrul Justitiei a.

Tudorel Toader anunta daca il revoca pe Augustin Lazar: Evaluare de 63 de pagini extrem de critica la adresa procurorului general

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a inceput la ora 18 citirea raportului de evaluare a procurorului general Augustin Lazar, evaluarea care cel mai probabil se va incheia cu revocarea acestuia. in stilul.

Tudorel Toader a finalizat evaluarea lui Augustin Lazar. Cand va prezenta raportul

Soarta procurorului general, Augustin Lazar, se decide chiar in ziua consultarilor de la Cotroceni. Tudorel Toader va anunta miercuri care sunt concluziile evaluarii lui Lazar, la mai bine de doua luni de.

Augustin Zegrean, despre revocarea lui Lazar: Dupa decizia CCR pe Kovesi, Tudorel Toader a inteles ca poate sa revoce cand vrea el procurorii sefi

Fostul presedinte al Curtii Constitutionale Augustin Lazar sustine ca decizia de revocare a lui Augustin Lazar era decisa inca de la decizia CCR privindu-o pe Kovesi, acela fiind momentul cand Tudorel Toader.

Ministrul Justitiei propune revocarea procurorului general Augustin Lazar: Prin managementul realizat a deturnat activitatea Ministerului Public /Cele 20 de motive invocate de Tudorel Toader

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a propus revocarea din functie a procurorului general, Augustin Lazar. Toader a prezentat, in sinteza, raportul de evaluare de 63 de pagini, in care a identificat 20 de motive pentru care, in opinia sa, Lazar nu mai poate continua in functia de procuror general.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )