Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lia Olguta Vasilescu, un nou derapaj: Klaus Iohannis deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo, la reeducare

Adevărul Adevărul,
Lia Olguta Vasilescu, un nou derapaj: Klaus Iohannis deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo, la reeducare

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis conform carora nu este in competitie electorala, ci intr-un razboi cu PSD, afirmand ca acesta deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo la reeducare. continuă pe Adevărul

Cum incearca Lia Olguta Vasilescu sa se justifice dupa derapajul extrem de grav la adresa lui Klaus Iohannis: Daca cineva a inteles alt lucru, imi cer scuze public!

Lia Olguta Vasilescu vine cu scuze dupa derapajul extrem de grav la adresa candidatului PNL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis. intr-un mesaj publicat duminica, pe Facebook, sefa de campanie a Vioricai.

LIA OLGUTA VASILESCU: Domnul Klaus cred ca deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis conform carora nu este in competitie electorala, ci intr-un razboi cu PSD, afirmand ca acesta deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo la reeducare.

Lia Olguta Vasilescu, derapaj grav la Antena 3: Iohannis se vede deja sef de lagar de reeducare!

Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie a Vioricai Dancila, a lansat un nou atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Mai exact, Lia Olguta a tinut sa-i dea replica presedintelui la afirmatia facuta de acesta, conform careia el nu este in competitie electorala, ci in razboi cu PSD. Eu nu sunt cu PSD in vreo .

Lia Olguta Vasilescu, in vizorul CNCD. Ce amenda risca sefa de campanie a Vioricai Dancila

Dupa atacul dur lansat de Lia Olguta Vasilescu la adresa presedintelui Klaus Iohannis, sefa de campanie a Vioricai Dancila a intrat in vizorul CNCD, iar de acest lucru s-a asigurat Rares Bogdan. Lia Olguta Vasilescu l-a acuzat pe Iohannis, de faptul ca se vede deja sef de lagar de concentrare. Lia Olguta Vasilescu este pasibila .

Lia Olguta Vasilescu: Domnul Klaus cred ca deja se si vede sef de lagar de concentrare

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, a comentat decl.

Lia Olguta Vasilescu: Daca cineva a inteles alt lucru prin afirmatia despre Iohannis, imi cer scuze public

Lia Olguta Vasilescu a anuntat ca isi cere scuze public, in cazul in care cineva a inteles altceva prin afirmatia pe care a facut-o despre Klaus Iohannis. Seful de campanie al PSD a precizat ca nu a vrut sa lezeze sentimentele comunitatii evreiesti, care a fost cea mai afectata de ororile naziste.

Fake news cu reduceri la salarii si pensii, de Black Friday, Lia Olguta Vasilescu. Reactie neasteptata, pe Facebook

Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie a candidatului Viorica Dancila a distribuit pe pagina sa personala de Facebook o postare in care aduce din nou acuze la adresa liberalilor, pe motiv ca acestia intentioneaza sa taie pensiile si salariile. Lia Olguta Vasilescu, o propagatoare de fake news-uri Postarea Olgutei Vasilescu este una ironica, dar .

Val de fake news marca PSD. Lia Olguta Vasilescu: Black Friday PNL. Reduceri de 25% la salarii si pensii. Pagina ministrului de Finante a fost clonata

Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie a Vioricai Dancila, a distribuit pe Facebook o postare in care acuza din nou PNL ca taie pensii si salarii, in ciuda faptul ca liberalii au negat categoric ca vor lua masuri de austeritate. De asemenea, pagina de Facebook a ministrului Finantelor, Forin Citu, a fost clonata pentru a se putea posta un mesaj care sugereaza ca PNL va pune impozite romanilor care muncesc in strainatate.

Lia Olguta Vasilescu, atac la ministrul Finantelor: Miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, desi guverneaza ei

Lia Olguta Vasilescu a reactionat pe contul personal de Facebook la declaratiile ministrului Finantelor Publice, Florin Citu. Vicepresedintele PSD a scris pe reteaua de socializare ca ministrul miorlaie ca vine austeritatea peste romani din cauza de PSD, insa nu-si cunoaste nici macar atributiile. Lia Olguta Vasilescu il ataca pe ministrul Finantelor, Florin Citu Sa ii .

Lia Olguta Vasilescu raspunde acuzatiilor lansate de Florin Citu: Este un habarnist in functie!

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a luat foc dupa ce a ascultat declaratia lui Citu. Olguta Vasilescu a declarat la Antena 3 ca ministrul de Finante este un habarnist in functie. Florin.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )