Libnet.ro
UNICEF

01:05

Olguta Vasilescu declaratie incendiara, la Antena 3: Domnul Klaus cred ca deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo, la reeducare

Antena3 Antena3,
Olguta Vasilescu declaratie incendiara, la Antena 3: Domnul Klaus cred ca deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo, la reeducare

Lia Olguta Vasilescu, a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis conform carora nu este in competitie electorala, ci intr-un razboi cu PSD, afirmand ca acesta deja se si vede sef de lagar de. continuă pe Antena3

Digi 24: Rares Bogdan o pune la punct pe Olguta Vasilescu dupa atacul xenofob la adresa lui Klaus Iohannis: Vom face plangere!

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a declarat la Digi24 ca PNL va face plangere penala dupa afirmatiile xenofobe ale Olgutei Vasilescu la adresa lui Klaus Iohannis.

Lia Olguta Vasilescu, derapaj grav la Antena 3: Iohannis se vede deja sef de lagar de reeducare!

Lia Olguta Vasilescu, sefa de campanie a Vioricai Dancila, a lansat un nou atac dur la adresa lui Klaus Iohannis. Mai exact, Lia Olguta a tinut sa-i dea replica presedintelui la afirmatia facuta de acesta, conform careia el nu este in competitie electorala, ci in razboi cu PSD. Eu nu sunt cu PSD in vreo .

Rares Bogdan anunta ca depune plangere penala impotriva Liei Olguta Vasilescu: Atacul xenofob la adresa presedintelui Klaus Iohannis depaseste orice limita. Trebuie sa fii nebun sa faci asemenea asocieri

Prim-vicepresedintele PNL, europarlamentarul Rares Bogdan, anunta ca va depune o plangere penala pe numele Liei Olguta Vasilescu dupa derapajul grav al sefei de campanie a Vioricai Dancila la adresa.

ActiveWatch va sesiza CNCD si CNA privind afirmatiile Liei Olguta Vasilescu

Organizatia ActiveWatch a anuntat ca va sesiza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) si Consiliul National al Audiovizualului CNA) in legatura cu declaratiile Liei Olguta Vasilescu, care a spus ca presedintele Klaus Iohannis deja se vede sef de lagar de concentrare.

LIA OLGUTA VASILESCU: Domnul Klaus cred ca deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis conform carora nu este in competitie electorala, ci intr-un razboi cu PSD, afirmand ca acesta deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo la reeducare.

Lia Olguta Vasilescu: Domnul Klaus cred ca deja se si vede sef de lagar de concentrare

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, a comentat decl.

Olguta Vasilescu: Domnul Klaus se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo, la reeducare

Lia Olguta Vasilescu, a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis conform carora nu este in competitie electorala, ci intr-un razboi cu PSD, afirmand ca acesta deja se si vede sef de lagar de.

Olguta Vasilescu: Domnul Klaus cred ca deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo

Sefa de campanie a Vioricai Dancila, fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a comentat declaratiile presedintelui Klaus Iohannis conform carora nu este in competitie electorala, ci intr-un razboi cu PSD, afirmand ca acesta deja se si vede sef de lagar de concentrare si toti PSD-istii bagati acolo la reeducare.

Derapaj extrem de grav al Liei Olguta Vasilescu: Domnul Klaus, cred deja se si vede sef de lagar de concentrare

Derapaj grav al social-democratei Lia Olguta Vasilescu. PSD a reluat, prin vocea acesteia, atacul la originile germane ale presedintelui Klaus Iohannis, in plinacampanie electorala pentru turul al doilea al al.

Lia Olguta Vasilescu, in vizorul CNCD. Ce amenda risca sefa de campanie a Vioricai Dancila

Dupa atacul dur lansat de Lia Olguta Vasilescu la adresa presedintelui Klaus Iohannis, sefa de campanie a Vioricai Dancila a intrat in vizorul CNCD, iar de acest lucru s-a asigurat Rares Bogdan. Lia Olguta Vasilescu l-a acuzat pe Iohannis, de faptul ca se vede deja sef de lagar de concentrare. Lia Olguta Vasilescu este pasibila .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )