Libnet.ro
UNICEF

07:30

Victor Ponta, vizita de lucru in Polonia.

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, vizita de lucru in Polonia.

Premierul Victor Ponta face, miercuri, o vizita de lucru in Polonia, unde se va intalni cu omologul sau, Donald Tusk, informeaza Realitatea. net. Victor Ponta a fost ultima data in Polonia in vara anului trecut, intr-o vizita privata. Atunci a mers la Muzeul fostului lagar nazist de la Auschwitz-Birkenau si a asistat, alaturi de Donald Tusk, la meciul de fobal Polonia - Cehia. Tot anul trecut, Ponta a declarat ca Tusk este un model pentru el, avand in vedere modul in care acesta a transat . continuă pe România Liberă

Victor Ponta, in vizita oficiala al Berlin

Premierul Victor Ponta va intreprinde, in zilele de 10 si 11 iunie, o vizita oficiala la Berlin, unde se va intalni cu cancelarul Angela Merkel.

Victor Ponta se intalneste saptamana viitoare cu Angela Merkel

Premierul Victor Ponta va face saptamana viitoare o vizita la Berlin,unde va avea si o intalnire cu cancelarul german, Angela Merkel.

inca o cupa la Ploiesti! Premierul Victor Ponta a supervizat campioana Asesoft

CSU Asesoft Ploiesti a castigat luni seara cel de-al noualea titlu de campioana a Romaniei din istoria clubului. Baschetbalistii au fost urmariti din tribune si de premierul Victor Ponta.

Victor Ponta anunta o noua ordonanta de urgenta pentru arbitrul pietelor financiare. Ordonanta va reduce numarul de membri

Premierul Victor Ponta a anuntat ca in sedinta de marti va fi discutat proiectul de Ordonanta de Urgenta privind personalul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF). Potrivit premierului, numarul de membri ai ASF va fi redus de la 19 la 11. E clar ca intentiile bune au fost intelese gresit de cei numiti acolo, a spus premierul. Insa, potrivit datelor prezentate pe site-ul ASF, institutia este condusa de un consiliu format din 17 membri. ASF fusese infiintata tot printr-o ordonanta de urgenta a guvernului Ponta.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc, astazi, cu Printul Charles al Marii Britanii

Printul Charles se intalneste, in cursul dupa-amiezii, cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. Printul Charles a sosit joi in Romania.

Victor Ponta: Daca nu luam masuri privind preturile la energie, in Romania si in Europa, se vor inchide toate fabricile

Premierul Victor Ponta a afirmat ca proiectul privind reducerea schemei de sprijin a regenerabilelor care va fi aprobata in sedinta de marti va da un semnal de sprijin in continuare pentru investitii. Insa, aceasta dezvoltare trebuie facuta cu respectarea realitatilor de zi cu zi . )Ca altfel, o sa avem energie regenerabila si nu o sa mai aiba cine sa o consume, pentru ca inchidem toate fabricile, a adaugat Ponta. Pentru a-si intari afirmatiile, Ponta a dat publicitatii o pagina dintr-o prezentare a presedintelui CE, Jose Manuel Barroso, facuta in cadrul Consiliului European. Documentul arata ca pretul energiei electrice in SUA a scazut cu 4%, in timp ce in Europa a crescut cu 38%, iar la gaze, pretul in SUA a scazut cu 66%, in timp ce in UE a crescut cu 35%. Aceste date sunt valabile pentru consumatorii industriali. In cazul celor casnici, preturile au crescut si in SUA. Vezi documentul atasat.

Adrian Nastase: Decizia DNA in cazul lui Sorin Alexandrescu creeaza o problema pentru Victor Ponta

Fostul premier Adrian Nastase afirma ca decizia DNAreferitoare la retinerea si arestarea directorului general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a creat o problema mai ales pentru premierul Victor Ponta.

Victor Ponta: 'Iasi-Ungheni este o amarata de conducta de gaze' catre Republica Moldova

Guvernul Romaniei a decis sa simplifice procedurile de expropriere la realizarea unor proiecte de interes national. Motivul anuntat de premierul roman Victor Ponta este faptul ca autoritatile nu reusesc sa construiasca o amarata de conducta.

Victor Ponta: Iasi-Ungheni este o amarata de conducta

Guvernul Romaniei a decis sa simplifice procedurile de expropriere la realizarea unor proiecte de interes national. Motivul anuntat de premierul roman Victor Ponta este faptul ca autoritatile nu reusesc sa construiasca o amarata de conducta de gaze spre Republica Moldova, deoarece 40 de proprietari nu vor sa fie expropriati.

Victor Ponta: Iasi-Ungheni este o amarata de conducta de gaze catre Republica Moldova

Guvernul Romaniei a decis sa simplifice procedurile de expropriere la realizarea unor proiecte de interes national. Motivul anuntat de premierul roman Victor Ponta este faptul ca autoritatile nu reusesc sa construiasca o amarata de conducta de gaze spre Republica Moldova, deoarece 40 de proprietari nu vor sa fie expropriati.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1993 seconds )