Libnet.ro
UNICEF

16:30

Alina Mungiu-Pippidi: Suspendarea lui Iohannis de catre PSD, exceptionala lansare pe gratis a campaniei sale electorale!

B1 B1,
Alina Mungiu-Pippidi: Suspendarea lui Iohannis de catre PSD, exceptionala lansare pe gratis a campaniei sale electorale!

Politologul Alina Mungiu-Pippidi comenteaza anuntul facut sambata de presedintele Klaus Iohannis, care a declarat ca este ferm hotarat sa candideze pentru un al doilea mandat de sef al statului. Gata. continuă pe B1

Alina Mungiu-Pippidi: Supendarea lui Iohannis de catre PSD, exceptionala lansare pe gratis a campaniei sale electorale!

Politologul Alina Mungiu-Pippidi comenteaza anuntul facut sambata de presedintele Klaus Iohannis, care a declarat ca este ferm hotarat sa candideze pentru un al doilea mandat de sef al statului. Gata.

Paul Stanescu, despre suspendarea lui Iohannis: Vedem daca presedintele mai citeste, se mai gandeste si intelege

Vicepremierul Paul Stanescu, care este si vicepresedintele PSD, a vorbit, sambata, despre suspendarea presedintelui Klaus Iohannis. El a declarat ca pana in prezent PSD nu a luat o decizie privind o.

Surse: PSD pregateste suspendarea lui Iohannis

PSD se reuneste intr-o sedinta exploziva, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea. Sunt trei puncte pe ordinea de zi, potrivit unor surse. Cel mai dur subiect se refera la inceperea demersurilor privind.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )