Libnet.ro
UNICEF

18:15

Klaus Iohannis, brat la brat cu PNL in campanie

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, brat la brat cu PNL in campanie

Sambata, 11 mai 2019, va avea loc la Iasi evenimentul de lansare a candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, in regiunea Nord-Est. Mitingul PNL va avea loc incepand cu ora 17. 00, in. continuă pe Antena3

Miting PNL la Iasi: La eveniment participa si presedintele Klaus Iohannis

PNL organizeaza sambata,la Iasi,evenimentul de lansare a candidatilor liberali pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, in regiunea Nord-Est. La mitingul ceva avea loc in Piata.

Sambata, 11 mai, zi de lucru in Primaria Focsani. Ghiseele de la taxe si impozite vor fi deschise publicului

Angajatii municialitatii recupereaza astfel ziua de 30 aprilie, declarata libera prin hotarare de guvern, cand bugetarii au avut o vacanta prelungita de Pasti.

Viorica Dancila, despre OUG care i-ar interzice lui Klaus Iohannis implicarea in campanie: Eu nu am spus asta. Lasati-ma mai intai sa vad textul (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti ca nu a spus niciodata ca presedintele Klaus Iohannis nu se poate implica in campania pentru referendumul din 26 mai. Sefa Guvernului a spus si ca nu stie ce.

Mircea Draghici, atac la Klaus Iohannis: Un presedinte patriot ar fi stopat orice discutie legata de vanzarea portului Constanta!

Trezorierul si seful de campanie al PSD, Mircea Draghici, il acuza dur pe Klaus Iohannis. Un presedinte patriot nu ar fi ratat astazi ocazia sa asigure consens pentru ca cetatenii romani sa circule liber.

Summitul UE de la Sibiu: Klaus Iohannis, primit cu aplauze la sosirea in Piata Mare (VIDEO)

Klaus Iohannis a ajuns in Piata Mare din Sibiu joi, in jurul orei 12, si a fost primit cu aplauze de catre romani. Seful statului a marturisit ca Europa vine in Romania si ca are pregatita o.

Fiul disidentei Doina Cornea, atac virulent la Klaus Iohannis: De ce organizati o ceremoniei dedicata Revolutiei din decembrie in luna mai? O faceti din motive electorale?

Fiul disidentei anticomuniste Doina Cornea, Leontin Iuhas, refuza invitatia pe care i-a adresat-o presedintele Klaus Iohannis de a participa, pe 20 mai, la ceremonia publica de comemorare a revolutiei din Decembrie.

Klaus Iohannis, lasat singur de liderii europeni la Summitul de la Sibiu

Imagini incredibile la Summitul de ieri de la Sibiu cu presedintele klaus Iohannis. Camerele au suprins momentul in care seful statului a fost lasat singur de liderii europeni, in ciuda faptului ca era.

Klaus Iohannis: Va promit ca nu azi, dar peste putin timp, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a promis joi, la sosirea in Piata Mare din Sibiu, la Summitul informal al sefilor de stat sau de guvern din Uniunea Europeana, ca in curand Romania va deveni parte a Spatiului.

Klaus Iohannis a ajuns la Primaria Sibiu unde va primi toate delegatiile oficiale prezente la summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la sediul Primariei Sibiu unde va avea loc summitul informal al sefilor de stat si de guvern. Seful statului va primi toate delegatiile oficiale, el fiind gazda summitului. Iohannis a fost aplaudat de zeci de persoane prezente in Piata Mare, care i-au scandat si numele.

Klaus Iohannis, despre votul incepand de la 16 ani: Sunt perfect de acord. Ce conditie a pus seful statului

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca este de acord ca tinerii sa poata vota incepand de la 16 ani, cu o conditie: pana la aceasta varsta, cetatenii trebuie sa fie informati cu privire la principiile de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )