Libnet.ro
UNICEF

05:00

Miting PNL la Iasi: La eveniment participa si presedintele Klaus Iohannis

B1 B1,
Miting PNL la Iasi: La eveniment participa si presedintele Klaus Iohannis

PNL organizeaza sambata,la Iasi,evenimentul de lansare a candidatilor liberali pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, in regiunea Nord-Est. La mitingul ceva avea loc in Piata. continuă pe B1

Presedintele Klaus Iohannis ataca la CCR Codul de Procedura Penala

Presedintele Klaus Iohannis a atacat, vineri, la CCR modificarile la Codul Penal si Codul de Procedura Penala, potrivit unui comunicat al Cotroceniului. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a trimis.

KLAUS IOHANNIS, LA SUMMITUL PPE DE LA SIBIU: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, inaintea summitului Partidului Popular European PPE) care are loc la Sibiu, ca, dupa 30 de ani de la caderea comunismului, a adus Europa acasa, aici in Romania.

Klaus Iohannis: Voi participa la mitingurile PNL proreferendum

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Sibiu, ca va participa la mitingurile organizate de PNL pentru a face cunoscut referendumul.

Fiul disidentei Doina Cornea, atac virulent la Klaus Iohannis: De ce organizati o ceremoniei dedicata Revolutiei din decembrie in luna mai? O faceti din motive electorale?

Fiul disidentei anticomuniste Doina Cornea, Leontin Iuhas, refuza invitatia pe care i-a adresat-o presedintele Klaus Iohannis de a participa, pe 20 mai, la ceremonia publica de comemorare a revolutiei din Decembrie.

Klaus Iohannis trimite la Curtea Constitutionala Codul penal modificat de PSD pe repede inainte in Parlament

Presedintele Klaus Iohannis a atacat vineri la Curtea Constitutionala controversatele modificari la Codul Penal si la Legea 78/2000 pentru prevenirea, descoperirea si sanctionarea faptelor de coruptie, care au fost modificate pe repede inainte de comisia parlamentara condusa de Florin Iordache.

Cum au reactionat oamenii cand Klaus Iohannis a aparut la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis este vedeta Romaniei in aceasta perioada, cand are loc summitul de la Sibiu. Presedintele a fost gazda sefilor de stat si de guvern din tarile membre UE. Iohannis a avut parte de o intampinare speciala inca de la sosirea sa in Sibiu. Un entuziasm debordant a cuprins Piata Mare a Sibiului pe [] .

Klaus Iohannis, lasat singur de liderii europeni la Summitul de la Sibiu

Imagini incredibile la Summitul de ieri de la Sibiu cu presedintele klaus Iohannis. Camerele au suprins momentul in care seful statului a fost lasat singur de liderii europeni, in ciuda faptului ca era.

SUMMIT PPE LA SIBIU Klaus Iohannis: Dupa 30 de ani de la caderea comunismului, am adus Europa acasa, in Romania

ACTUALIZARE - Joseph Daul: Nu o sa lasam actiunile guvernului socialist si ALDE sa strice viitorul Romaniei ------- * ACTUALZARE - Iohannis: Pot sa va promit ca peste putin timp, probabil, nu astazi, vom fi si in Schengen si vom scapa si de MCV ------- Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu intamplator a ales data de 9 Mai pentru organizarea Summitului Partidului Popularilor Europeni si al Uniunii Europene, ci pentru ca aceasta este Ziua Europei.

Klaus Iohannis a ajuns la Primaria Sibiu unde va primi toate delegatiile oficiale prezente la summit

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, joi, la sediul Primariei Sibiu unde va avea loc summitul informal al sefilor de stat si de guvern. Seful statului va primi toate delegatiile oficiale, el fiind gazda summitului. Iohannis a fost aplaudat de zeci de persoane prezente in Piata Mare, care i-au scandat si numele.

Klaus Iohannis, in inspectie la Sibiu. Presedintele verifica stadiul pregatirilor pentru Summitul UE si ii raspunde lui Donald Tusk

Presedintele Klaus Iohannis a ajuns, marti, la Sibiu, unde verifica stadiul pregatirilor pentru Summitul Uniunii Europene din 9 mai, spunand ca institutiile implicate in organizare au colaborat foarte.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )