Libnet.ro
UNICEF

13:30

Victor Ponta, atac la PSD: O societate nu poate sa progreseze scotand in fata mediocri, analfabeti politic care se califica prin obedienta fata de partid sau lider (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta, atac la PSD: O societate nu poate sa progreseze scotand in fata mediocri, analfabeti politic care se califica prin obedienta fata de partid sau lider (VIDEO)

In cadrul evenimentului de lansare a partidului sau PRO-Romania, Victor Ponta nu a uitat de fostul sau partid PSD si de conflictul cu Liviu Dragnea si a lansat mai multe atacuri. CLICK AICI - Pica Guvernul. continuă pe B1

Augustin Jianu dupa ce s-a inscris in partidul lui Victor Ponta: PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este cea mai mare catastrofa

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu, a anuntat, vineri seara, ca s-a alaturat echipei lui Victor Ponta. Astazi, PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este, fara indoiala, cea mai mare catastrofa a istoriei recente a Romaniei, a afirmat acesta.

Fostul ministru al Comunicatiilor Augustin Jianu s-a nscris n partidul lui Victor Ponta: PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este cea mai mare catastrofa

Fostul ministru al Comunicatiilor in Guvernul Grindeanu, Augustin Jianu, a anuntat, vineri seara, ca s-a alaturat echipei lui Victor Ponta. Astazi, PSD se dovedeste a fi un partid de diletanti, de mafioti fara limite, iar tandemul Dragnea - Dancila este, fara indoiala, cea mai mare catastrofa a istoriei recente a Romaniei, a afirmat acesta, citat de News. ro.

PSD Iasi, val de acuzatii la adresa lui Banicioiu: A aparut pe listele organizatiei doar pentru ca a fost si este prietenul lui Mihai Chirica si al lui Victor Ponta

PSD Iasi, filiala pe listele careia Nicolae Banicioiu a ajuns deputat, reactioneaza extrem de dur dupa plecarea acestuia in partidul lui Victor Ponta, ProRomania. PSD Iasi sustine ca Nicu Banicioiu nu a.

Victor Ponta a relansat Pro Romnia cu atacuri la PSD. Suntem un Start Up Party. O societate nu poate progresa scotnd n fata analfabeti politic, care se califica doar pentru ca sunt obedienti

Fostul premier Victor Ponta a relansat, luni, partidul Pro Romania cu atacuri la adresa PSD, fara a nominaliza insa. El a sustinut ca formatiunea sa este un Stat Up Party cu orientare pro-europeana si a facut apel la fostii sai colegi si colaboratori sa i se alature.

Victor Ponta a lamurit zvonurile privind plecarea lui Tudose din PSD: Ce a spus despre fostul premier

Victor Ponta a tinut sa lamureasca luni informatiilor conform carora Mihai Tudose va pleca din PSD si se va alatura partidului sau PRO Romania. Venirea lui Mihai Tudose era data ca sigura dupa ce Liviu.

Un alt fost ministru PSD alege partidul lui Victor Ponta

Un alt fost ministru din timpul guvernelor conduse de Victor Ponta se alatura noului sau partid, PRO Romania. Aurelia Cristea, fost ministru delegat pentru dialog social, a anuntat ca se alatura lui Victor Ponta.

Trasa pe linie moarta n PSD, Ecaterina Andronescu s-a afisat alaturi de Victor Ponta la un eveniment Pro Romnia

Trasa pe linie moarta la Congresul PSD, Ecaterina Andronescu si-a facut, luni, aparitia la un eveniment de partid, insa cel al partidului Pro Romania al lui Victor Ponta.

Victor Ponta, reactie dupa demisia lui Nicu Banicioiu din PSD: Daca ne fac tradatori cei din Corul Bocitoarelor de la Belina e foarte bine!

Fostul premier Victor Ponta reactioneaza dupa demisia lui Nicolae Banicioiu din PSD. Ponta consdiera ca Bancioiu este un mare castig pentru partidul sau, ProRomania. Din 2004 Nicu Banicioiu a fost.

Nicolae Banicioiu, fostul ministru al Sanatatii, a demisionat din PSD si se alatura miscarii infiintate de Victor Ponta

Fostul ministru al Sanatatii Nicolae Banicioiu a declarat vineri, ca a demisionat din Partidul Social Democrat PSD), alaturandu-se partidului Pro Romania, formatiune condusa de Victor Ponta, potrivit Agerpres. In ultimele zile, membri PSD.

Surse: Nume mari din PSD se pregatesc sa treaca la PRO Romania. Victor Ponta ar putea avea rolul decisiv in debarcarea Guvernului Dancila

Ecaterina Andronescu si Mihai Tudose, doi politicieni cu greutate ai PSD, negociaza intens cu Victor Ponta trecerea la PRO Romania, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Ponta a transferat deja.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )