Libnet.ro
UNICEF

17:30

Cristian Tudor Popescu, atac dezlantuit la Klaus Iohannis: Dancila l-a dat afara!

Antena3 Antena3,
Cristian Tudor Popescu, atac dezlantuit la Klaus Iohannis: Dancila l-a dat afara!

Jurnalistul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a lansat un atac dezlantuit la adresa prestatiei presedintelui Klaus Iohannis de la sedinta de guvern de joi. Dancila l-a dat afara pe domnul Iohannis. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, dezlantuit impotriva coalitiei: PSD a ajuns un partid anti-european

Klaus Iohannis vine cu un val de atacuri uriase la politicieni. Presedintele spunea ca ipotetic nu ar mai pune un alt premier PSD fiindca daca aveau unul bun il puneau pana acum si ca sunt numai.

Viorica Dancila l sfideaza pe Klaus Iohannis: Va voi adresa, cu celeritate, invitatia de a participa la sedinta de Guvern, daca voi considera necesara participarea dumneavoastra

Premierul Viorica Dancila a transmis marti presedintelui Klaus Werner Iohannis o scrisoare prin care ii spune ca il va invita la sedinta de Guvern, daca va considera necesara participarea sa. Reamintim ca presedintele Klaus Iohannis ii cere premierului Dancila sa includa pe ordinea de zi a urmatoarei sedinte de guvern subiectul protejarii drepturilor si intereselor cetatenilor romani aflati in Marea Britanie. Solicitarea a fost transmisa prin intermediul unei scrisori adresate sefei Guvernului. Vezi scrisoarea Vioricai Dancila.

Cum a incearcat Viorica Dancila sa-l dea afara pe Klaus Iohannis de la sedinta de Guvern

UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a plecat de la Palatul Victoria. Presedintele Klaus Iohannis s-a prezentat, joi, la Palatul Victoria, pentru a participa la sedinta de Guvern, asa cum a anuntat, de.

Gafa a Vioricai Dancila si in sedinta prezidata de Klaus Iohannis

Premierul Viorica Dancila s-a incurcat si in sedinta prezidata de presedintele Klaus Iohannis, aceasta vorbind de lucruri pe care urmeaza sa le discute intr-o sedinta anterioara, nu ulterioara, asa cum ar fi normal.

Viorica Dancila, declaratii facute sub lupa lui Klaus Iohannis: Ma bucur ca opinia dvs. de astazi este tocmai in aceasta directie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis prezideaza, joi, sedinta de Guvern de la Palatul Victoria. in prezenta sefului statului, premierul Viorica Dancila a declarat ca se bucura de faptul ca presedintele arata.

Klaus Iohannis, la Palatul Victoria. Dancila anunta o sedinta in 2 etape, pentru a-i da ocazia presedintelui sa plece

A inceput sedinta de guvern prezidata de Klaus Iohannis. Inainte de sedinta, presedintele a discutat cu premierul Viorica Dancila in biroul acesteia, scrie Digi24 .

Cum poate Klaus Iohannis sa continue razboiul cu Viorica Dancila, desi CCR i-a dat dreptate premierului

Curtea Constitutionala a Romaniei i-a dat dreptate premierului Viorica Dancila, constatand existenta unui conflict juridic de natura constitutionala in cazul refuzului lui Klaus Iohannis de a accepta revocarile lui Paul Stanescu si Lucian Sova. Presedintele poate, insa, sa continue jocul.

Sedinta CSAT. Klaus Iohannis si Viorica Dancila, din nou fata in fata

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Viorica Dancila se intalnesc miercuri in sedinta CSAT, unde ar trebui sa se stabileascabugetele Serviciilor Secrete. Sedinta a fost suspendata.

Klaus Iohannis a plecat de la sedinta de Guvern. Dialog tensionat cu premierul Dancila VIDEO

Presedintele Klaus Iohannis a venit la sedinta de Guvern. Vom reveni cu amanunte.

Klaus Iohannis, scrisoare pentru Viorica Dancila. Presedintele solicita demersuri pentru cetatenii romani aflati in Marea Britanie

Presedintele Romaniei,Klaus Iohannis, i-a transmis, marti,o scrisoare VioricaiDancila, prin care ii solicita includerea pe ordinea de zi a proximei sedinte de Guvern a subiectului protejarii.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )