Libnet.ro
UNICEF

06:45

Dan Barna (USR), dupa consultarile de la Cotroceni: Presedintele Iohannis mi-a reconfirmat ca isi doreste alegeri anticipate, dupa prezidentiale. Mai bine le facem acum

B1 B1,
Dan Barna (USR), dupa consultarile de la Cotroceni: Presedintele Iohannis mi-a reconfirmat ca isi doreste alegeri anticipate, dupa prezidentiale. Mai bine le facem acum

Dan Barna, presedintele USR, a lansat un apel public, dupa incheierea consultarilor catre presedintele Klaus Iohannis privind organizarea alegerilor anticipate acum, cat PSD este slab, explicand ca un. continuă pe B1

Dan Barna insista cu alegerile anticipate, dupa consultarile de la Cotroceni. Mesaj pentru Iohannis: Daca vreti cu adevarat sa scapam tara de PSD, aveti curajul sa facem acum anticipate

Liderul USR, Dan Barna, a anuntat pe Facebook ca la consultarile de astazi cu presedintele Klaus Iohannis acesta i-a reconfirmat ca vrea alegeri anticipate, dar considera ca un calendar pentru acestea trebuie abordat abia dupa alegerile prezidentiale. Presedintele Iohannis urmeaza sa aiba consultari si cu liderii PNL si UDMR, Ludovic Orban si Kelemen Hunor, dupa care sa anunte, probabil in cursul dupa-amiezii, premierul desemnat sa formeze noul guvern.

Kelemen Hunor, dupa consultarile de la Cotroceni: UDMR nu da un cec in alb pentru viitorul Guvern. Fara OUG in Justitie, administratie publica si legislatie electorala

Kelemen Hunor i-a transmis presedintelui Iohannis, in cadrul consultarilor de la Palatul Cotroceni, ca UDMR nu da un cec in alb asupra viitorului Guvern, ci asteapta sa vada mai intai programul de.

SONDAJ Credeti ca dezvaluirile Rise Project vor afecta candidatura lui Dan Barna la prezidentiale?

Rise Project a publicat, marti, o ancheta in care sustine ca Dan Barna ar fi supervizat fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

Nicusor Dan: Multa lume din publicul USR-PLUS il simpatizeaza pe Iohannis, pe care l-a vazut cumva ca pe o personificare a luptei impotriva PSD. Asta e dificultatea lui Dan Barna in campanie (VIDEO)

Nicusor Dan a declarat, pentru B1 TV, ca principala dificultate pentru Dan Barna in campania pentru prezidentiale este ca sunt destui dintre alegatorii USR-PLUS care il vad pe Klaus Iohannis drept un fel de.

Dan Barna anunta ca merge la Cotroceni, pentru o noua runda de consultari cu Klaus Iohannis: Ce conditii pune liderul USR pentru sustinerea noului Guvern

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat ca va purta discutii cu liderii partidului in privinta votarii unui partid de tranzitie, inainte de consultarile de marti cu Klaus Iohannis. Totodata, Barna.

Rise Project sustine ca Dan Barna ar fi supervizorul unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE

Antreprenorul de succes Dan Barna duce in spate o serie lunga de esecuri care au costat aproape sase milioane de euro, scrie Rise Project intr-un material in care se afirma ca seful USR, partidul care a initiat campania FaraPenali, este supervizorul senin al unor fraude si conflicte de interese cu fonduri UE.

Dan Barna: La consultarile de marti ii voi cere presedintelui Iohannis sa ne prezinte calendarul pentru a ajunge la alegeri anticipate

Candidatul Aliantei USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, spune ca la consultarile de marti de la Palatul Cotroceni ii va cere presedintelui Klaus Iohannis sa prezinte calendarul pentru a ajunge la alegeri anticipate.

Dan Barna il streseaza pe Iohannis: cu ce il ameninta pe presedinte candidatul USR-PLUS

Dupa motiunea de cenzura, oficialii care au votat pentru demiterea lui Dancila incep sa puna presiune pe Iohannis, in frunte cu candidatul aliantei USR-PLUS, Dan Barna. Mai sunt doar cateva saptamani pana la alegerile prezindentiale si fiecare candidat incearca sa iasa in evidenta prin declaratii cat mai impozante, pe un ton semi-agresiv. in contextul in .

Dan Barna prezinta pe Facebook cele 10 masuri pe care vrea sa le ia daca ajunge la Cotroceni

Candidatul USR-PLUS la alegerile prezidentiale, Dan Barna, si-a anuntat sambata, pe Facebook, cele 10 masuri pe care ar vrea sa le ia daca ajunge la Cotroceni, pentru a iesi din cercul vicios al saraciei si coruptiei. Primul punct este inlaturarea persoanelor cu probleme penale din functiile publice, iar pe lista este inclusa si oprirea taxarii saraciei.

Dan Barna a prezentat cele 10 masuri pe care vrea sa le ia daca ajunge la Cotroceni

Dan Barna a prezentat, pe Facebook, cele 10 masuri pe care le va lua, daca va ajunge presedinte al Romaniei, astfel incat tara sa iasa din cercul vicios al saraciei si coruptiei. Candidatul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )