Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul-mitraliera, despre LGBT: E o boala sexuala care trebuie tratata

Antena3 Antena3,
 Deputatul-mitraliera, despre LGBT: E o boala sexuala care trebuie tratata

Deputatul PSD Catalin Radulescu a lansat un atac dur la adresa comunitatii LGBT din Romania, dupa esecul Referendumului pentru familie. Sunt dezamagit eu, ca roman, o sa vorbesc ca medic si roman. continuă pe Antena3

Catalin Radulescu: Homosexualitatea e o boala si trebuie tratata ca atare. Eu voi iesi bucuros din politica daca se va ajunge la legalizarea casatoriilor gay

Social-democratul Catalin Radulescu, zis si Deputatul Mitraliera, sustine ca homosexualitatea este o boala. Niciun medic nu va accepta decat un singur lucru: ca orientarea sexuala, alta decat.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Pasii care trebuie urmati dupa referendum

Referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei este primul referendum din Romania care se face in urma unei initiative civice. Campania care s-a facut a urmat 11 pasi. Iata.

6 lucruri pe care trebuie sa le stapanesti inainte sa te prezinti la orice interviu de angajare

Ai putea crede ca un interviu de angajare inseamna doar posibilitatea ca viitorul angajator sa te cunoasca, insa acest lucru poate fi vazut si invers. Este momentul in care tu poti si trebuie sa iti cunosti viitorul angajator, sa stii exact ce vrea,.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )