Libnet.ro
UNICEF

09:45

Dragnea, criticat dupa Referendum: cate lucruri nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de euro

Adevărul Adevărul,
Dragnea, criticat dupa Referendum: cate lucruri nu s-ar fi putut face cu cele peste 40 de milioane de euro

Esecul rasunator al Referendumului nu ramane fara ecouri. Robert Negoita, primarul Sectorului 3 si apropiat al Gabrielei Firea, a lansat critici dure la adresa lui Liviu Dragnea, insinuand ca un lider politic ar trebui sa stie sa-si aduca oamenii la vot. continuă pe Adevărul

REZULTATE REFERENDUM PENTRU FAMILIE. Liviu Dragnea, atacat dupa esecul de la referendum

Rezultatul referendumului reprezinta masura neincrederii pe care romanii o au fata de clasa politica, spune Mihai Chirica, primarul din Iasi. Pe de alta parte, arata.

STELIAN TANASE, verdict dur pentru LIVIU DRAGNEA dupa Referendum: Nici in cele mai negre nopti nu si-a imaginat dezastrul

Esecul referendumului pentru familie este un dezastru pentru PSD si Liviu Dragnea, scrie politologul Stelian Tanase. Acesta precizeaza ca seful PSD a primit un vot de blam din partea populatiei care a rasturna.

REZULTATE REFERENDUM FAMILIE 2018. Reactia lui Mircea Badea, dupa referendum - VIDEO

Mircea Badea a publicat pe pagina sa de Facebook, un filmulet in care danseaza. Imaginile au fost postate la scurt timp dupa inchiderea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Pasii care trebuie urmati dupa referendum

Referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei este primul referendum din Romania care se face in urma unei initiative civice. Campania care s-a facut a urmat 11 pasi. Iata.

Lider PSD, dupa referendum: Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina

Romania nu a trecut testul prin care putea sa arate ca ii pasa de valorile morale, de familie si de traditia crestina, sustine Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, dupa esecul de la.

intrebarea unui cunoscut preot dupa referendum: De ce nu ne-a auzit poporul?

Purtatorul de cuvant al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tanasescu, care a sustinut activ referendumul pentru modificarea Constitutiei, se intreaba unde a gresit Biserica. Dupa aflarea rezultatelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )