Libnet.ro
UNICEF

11:46

Eugen Tomac: E limpede ca Liviu Dragnea a luat-o razna. Personajul asta condamnat de doua ori viseaza sa ajunga chirias la Cotroceni

B1 B1,
Eugen Tomac: E limpede ca Liviu Dragnea a luat-o razna. Personajul asta condamnat de doua ori viseaza sa ajunga chirias la Cotroceni

Liderul PMP, Eugen Tomac, il ironizeaza pe Liviu Dragnea dupa ce acesta a declarat, joi seara, ca nu exclude varianta de a candida anul viitor la alegerile prezidentiale si a lansat un nou atac la adresa marilor. continuă pe B1

AFP: Klaus Iohannis si Liviu Dragnea, duelul presedintilor

Unul este seful statului, celuilalt i se spune domnule presedinte: Klaus Iohannis este liderul centrului-dreapta, iar Liviu Dragnea, cel care conduce cu mana de fier stanga, acum la putere in Romania. Cei doi se afla pe pozitii divergente in cazul tuturor subiectelor in momentul in care Bucurestiul preia presedintia rotativa a Uniunii Europene la 1 ianuarie, scrie AFP, intr-o analiza cu titlul: Klaus Iohannis si Liviu Dragnea, duelul presedintilor.

Ludovic Orban, despre candidatura lui Liviu Dragnea la prezidentiale: Este o gluma proasta pentru el, pentru PSD si, mai ales, pentru Romania (VIDEO)

Liderul PNL Ludovic Orban a calificat drept o gluma proasta faptul ca Liviu Dragnea a anuntat ca nu exclude posibilitatea de a candida la alegerile prezidentiale din 2019. Este o gluma proasta pentru.

Sorina Matei, ironii la adresa lui Liviu Dragnea: Grinch cu mustas la tv zice si el ca ar cam candida la prezidentiale. Candideaza, bre, sa ne distram! Io vreau!

Jurnalista Sorina Matei comenteaza ironic declaratiile liderului PSD, Liviu Dragnea, cu privire la o posibila candidatura a sa la alegerile prezidentiale din 2019. Grinch cu mustas la tv zice si el.

Liviu Dragnea: Klaus Iohannis e o papusa - exista o grupare de oameni din mai multe institutii, condusa de Pahontu

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat joi ca presedintele Klaus Iohannis ar fi o papusa si in acelasi timp un beneficiar al statului paralel si ca seful SPP, Lucian Pa.

Liviu Dragnea, despre aprobarea Bugetului pe 2019: Ori vom convoca Parlamentul cu cateva zile inainte de februarie, ori la inceput

Liviu Dragnea a declarat ca va discuta in coalitie despre posibilitatea ca, dupa 15 ianuarie, sa fie aprobat bugetul pentru 2019, mai intai de catre Guvern, apoi in Parlament. Liderul PSD a adaugat ca e posibi.

Probleme pentru Liviu Dragnea de Craciun: am fost la spital, dar totul e sub control. Ce va face liderul PSD de Revelion

Liviu Dragnea a dezvaluit cum isi petrece sarbatorile de iarna. Liderul PSD a spus ca va petrece Revelionul in tara, alaturi de niste prieteni. Nu plec din tara, stau cu cativa prieteni. De.

Liviu Dragnea, despre relatia cu Israelul: Colaborarea dintre cele doua tari poate fi foarte buna. inca nu avem ambasador, iar aceasta actiune e extrem de jignitoare

Liderul PSD a vorbit joi seara, la Antena 3, despre relatiile Romaniei cu Israelul. Liviu Dragnea a afirmat ca are o relatie foarte buna cu premierul israelian si din pacate tara noastra nu are un ambasador.

Liviu Dragnea, despre alegerile prezidentiale din 2019: Nu resping nici varianta cu mine, nici cea cu Tariceanu. Domnia lui Ioahnnis trebuie sa inceteze

Liviu Dragnea a vorbit despre candidatul pentru alegerile prezidentiale din 2019. Presedintele PSD a declarat ca cel mai puternic om din alianta PSD-ALDE va reprezenta coalitia la aceste alegeri: se va face.

Livia Stanciu l-ar fi achitat pe Liviu Dragnea daca o propunea la CCR. Anuntul facut de liderul PSD

Liviu Dragnea a marturisit ca Livia Stanciu l-ar fi achitat daca o propunea la Curtea Constitutionala a Romaniei. Mi-a zis cineva, dar nu stiu daca e adevarat, ca atunci cand urma sa se dea sentinta.

Liviu Dragnea: Sunt mii sau sute de oameni condamnati pe nedrept / Unde-i Kovesi? La Parchetul General, de unde conduce si DNA si Parchetul

2018 va fi anul inceputului, referindu-ne la Justitie. Avem doua mari obiective, dezvoltare si bunastare si dreptate pana la capat Batalia nu e castigata, e doar un an al inceputului Unde-i Kovesi? La Parchetul General, de unde conduce si DNA si Parchetul Lazar e tot acolo. La inalta Curte structura e aceeasi structura, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

ştiri din Politica

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )