Libnet.ro
UNICEF

11:15

Gabriela Firea intra in lupta cu Guvernul Orban: Acesti iresponsabili nu s-au gandit la romani!

Antena3 Antena3,
Gabriela Firea intra in lupta cu Guvernul Orban: Acesti iresponsabili nu s-au gandit la romani!

Vicepresedintele PSD Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a lansat, joi, la Sinteza zilei, un atac dur la adresa liberalilor. continuă pe Antena3

Surse. 11 nume de ministri din Guvernul Orban. Surprize: Rares Bogdan si Raluca Turcan nu sunt printre ei

Europarlamentarul Rares Bogdan, vehiculat pentru Ministerul de Interne sau pentru Ministerul Apararii, nu intra in Guvernul Orban si isi va continua activitatea la PE sustin surse politice pentru Adevarul. Raluca Turcan ar prefera sefia Camerei Deputatilor in detrimentul Ministerului Educatiei. Adevarul va prezinta in exclusivitate 11 nume pregatite de PNL pentru viitorul Guvern. Presedintele Klaus Iohannis va avea ultimul cuvant.

Gabriela Firea, despre o posibila sustinere a Guvernului Orban: Tot PSD sa fie salvatorul?

Primarul general Gabriela Firea a criticat, joi seara, la Antena 3, partidele care au contribuit la caderea Guvernului Dancila si a spus ca acestea nu trebuie sa astepte PSD sa fie salvatorul. Firea a mai spus, in privinta politizarii institutiilor, ca PNL trebuie sa se ascunda in gaura de sarpe, potrivit Mediafax.

Tamara Buciuceanu a murit. Gabriela Firea, dupa decesul actritei: S-a mai stins o stea

Tamara Buciuceanu a murit. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a exprimat regretul pentru trecerea in nefiinta a actritei. Tamara Buciuceanu a murit. S-a mai stins o stea. cerul nostru va.

Vicepresedintele USR: Nu excludem posibilitatea sa nu votam Guvernul Orban in Parlament

USR nu exclude varianta ca USR sa nu voteze Guvernul Orban in Parlament, a declarat Vlad Alexandrescu, vicepresedintele USR, la Antena 3. Nu excludem posibilitatea ca USR sa nu voteze Guvernul Orban in.

Ce conditie pune Tariceanu pentru a sustine Guvernul Orban. Va fi greu de acceptat pentru liberali

In urma cu o zi, presedintele Klaus Iohannis a anuntat, intr-o conferinta de presa, cine este noul prim-ministru al Romaniei. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ce conditie are pentru noul premier Ludovic Orban. Politicianul a dezvaluit in ce mod poate sustine ALDE in Parlament investirea Guvernului Orban. Ce conditie pune Tariceanu pentru a sustine Guvernul .

Liderul PSD, Viorica Dancila, ameninta cu excluderea din partid a celor care sustin Guvernul Orban

Presedintele PSD, Viorica Dancila, le atrage atentia celor din partid ca cei care vor sustine la vot Guvernul Orban vor suporta consecinte. E o decizie pe care am luat-o, toti presedintii.

USR vine cu noi conditii pentru a vota Guvernul Orban. Ce solicitari de ultim moment are partidul lui Barna

USR a anuntat noi conditii pentru a sprijini la votul din Parlament Guvernul Orban. Pe langa primele patru conditii, enuntate, luni noapte, formatiunea condusa de Dan Barna pluseaza cu alte cerinte pe care le vor indeplinite de liberali.

Guvernul Orban, primul esec in negocieri. Ponta: Nici vorba sa votam Guvernul

Negocieri esuate intre Ludovic Orban si Victor Ponta. Nici vorba sa votam Guvernul, spune presedintele Pro Romania. Foarte scurta discutia ca nu era cazul de mai mult. Suntem un partid nou, mic, cu.

Conditiile UDMR pentru a sustine guvernul Orban: Fara OUG pe legile Justitiei si fara primari in doua tururi

Presedintele UDMR Kelemen Hunor a prezentat joi conditiile pe care partidul sau le-a pus lui Ludovic Orban pentru a sustine guernul liberal. Acesta cere sa nu se dea ordonante de urgenta pe legile Justitiei, si sa nu se modifice legile electorale. Cei doi lideri au mai discutat despre OUG 114, unde suntem foarte aproape de a vedea lucrurile asemanator, precum si finantarea educatiei, liderul maghiar militand pentru 6% din PIB.

Ce vrea UDMR in schimbul votului pentru Guvernul Orban

Negocierile intre PNL si partidele care au dat jos Guvernul Dancila sunt in toi. UDMR a declarat ca .

ştiri din Politica

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )