Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iohannis, atac la Dragnea, dupa ordonanta anuntata de Toader:PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale, in frunte cu Dragnea

Adevărul Adevărul,
Iohannis, atac la Dragnea, dupa ordonanta anuntata de Toader:PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale, in frunte cu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa PSD pe tema ordonantei de urgenta anuntata de ministrul Tudore Toader, act legislativ prin care se deschide poarta anularii tuturor sentintelor date de Completurile de 5 de la Curtea Suprema, din 2014 incoace. continuă pe Adevărul

Orban, despre ordonanta anuntata de Toader: E clar ca PSD-ALDE guverneaza pentru infractorii condamnati

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, ca ordonanta de urgenta anuntata de Tudorel Toader pentru repunerea in termen a celor condamnati de complete nelegal constituite nu are temei constitutional, iar PSD-ALDE guverneaza pentru infractorii condamnati si pentru cei necondamnati.

Procurorul general, despre Ordonanta anuntata de Toader: Legea penala nu retroactiveaza si o stie si domnul ministru. S-ar parea nsa ca jocul politic e de asa natura nct trebuie sa adopte o anumita cale

Jocul politic este de asa natura incat ministrul Justitiei trebuie sa adopte o anumita cale, care este mai mult politica decat juridica, este reactia procurorului general Augustin Lazar privind Ordonanta de Urgenta anuntata de Tudorel Toader prin care cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite incepand din 2014 ar putea dispune de un recurs in anulare. Lazar a declarat, intr-un interviu pentru Digi24, ca hotararile judecatoresti definitive au putere de lege, iar deciziile Curtii Constitutionale se aplica pentru viitor, astfel ca va fi foarte greu pentru Ministerul Justitiei sa explice cum o Ordonanta de Urgenta poate schimba retroactiv decizii definitive ale instantei.

Klaus Iohannis, atac dur pe ordonanta lui Toader: Este cras neconstitutionala / PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale in frunte cu Dragnea (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a criticat in termeni duri ordonanta de urgenta anuntata de Tudorel Toader pentru redeschiderea dosarelor solutionate de completurile de 5 judecatori nelegal. Acesta a aratat ca o.

IN OPINIA LIBERALILOR: Ordonanta anuntata de Toader, un fel de amnistie si gratiere

Presedintele PNL Bistrita-Nasaud, Ioan Turc, a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca ordonanta de urgenta anuntata de ministrul Justitiei, Tudorel Toader, care ar permite persoanelor condamnate de completurile de cinci de la inalta Curte de Casatie si Justitie sa depuna contestatii in anulare, este o alta modalitate de a da amnistia si gratierea.

USR, DUPA OUG ANUNTATA DE MINISTRUL JUSTITIEI: Dragnea scapa de condamnarea in dosarul Referendumul

USR afirma, dupa OUG anuntata de ministrul Justitiei privind contestarea deciziilor date de completuri nelegal constituite, ca istoria se repeta si ca Liviu Dragnea scapa de condamnarea in dosarul Referendumul si alaturi de el, toti coruptii condamnati de iCCJ in ultimii cinci ani.

Iohannis, despre ordonanta pe tema completurilor de 5: Este cras neconstitutionala. PSD cauta solutii pentru politicienii cu probleme penale, n frunte cu Dragnea

Ordonanta de urgenta anuntata de Tudorel Toader prin care cei care au fost condamnati definitiv de catre completuri de judecata nelegal constituite incepand din 2014 ar putea face contestatie in anulare este cras neconstitutionala, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis. El a spus ca PSD incearca si acum sa gaseasca solutii pentru problemele penale ale politicienilor, in frunte cu Liviu Dragnea.

IOHANNIS, DESPRE ORDONANTA LUI TOADER: Chestiunea este cras neconstitutionala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat astazi ca este cras neconstitutionala ordonanta de urgenta anuntata de ministrul Justitiei prin care cei condamnati sa poata depune contestatii in anulare.

Cum ar putea fi reparata legea recursului compensatoriu prin Ordonanta anuntata de Tudorel Toader

Dupa ce ministrul Justitiei, Tudorel Toader a anuntat marti adoptarea, in cursul saptamanii viitoare, a unei ordonante pentru modificarea legii recursului compensatoriu, experti din sistem cred ca, in cazul in care legea nu este abrogata in totalitate, este necesara eliminarea modificarilor favorabile introduse de Parlament.

FOTO Protest antiguvernamental la Cluj, dupa OUG anuntata de Tudorel Toader

Aproape de persoane protesteaza, luni seara, la Cluj-Napoca, fata de intentia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, de a emite o ordonanta de urgenta care ar permite repunerea in termen a celor condamnati de complete de 5 judecatori nelegal constituite, relateaza Mediafax.

CIOLOS DESPRE ORDONANTA LUI TOADER: Este o compromitere a ideii de Justitie

Ordonanta de urgenta anuntata de ministrul Justitiei, prin care cei condamnati sa poata depune contestatii in anulare, este nedemocratica si neconstitutionala pentru ca intervine brutal in deciziile Justitiei.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )