Libnet.ro
UNICEF

07:15

Klaus Iohannis: Romania poate deveni un hub de inovare. ii cunoastem pe cei care NU lupta cu coruptia

B1 B1,
Klaus Iohannis: Romania poate deveni un hub de inovare. ii cunoastem pe cei care NU lupta cu coruptia

Presedintele Klaus Iohannis a lansat, luni, un nou atac la adresa guvernantilor. Seful statului a avertizat Coalitia PSD-ALDE sa nu sacrifice viitorul nostru economic vanzand oamenilor doar iluzii. continuă pe B1

Carmen Avram: Klaus Iohannis poate crea un precedent periculos pentru Romania

Carmen Avram a declarat, sambata seara, ca ratiunea Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, poate crea un precedent periculos pentru Romania. Tot ce spune este pentru ca Dragnea. Niciodata pentru ca el.

Klaus Iohannis, amenintat cu moartea. Cine i-a pus gand rau presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a fost amenintat cu moartea, printr-o scrisoare, motiv pentru care Administratia Prezidentiala a depus o plangere penala. Presedintele Klaus Iohannis a primit o scrisoarea in care era amenintat cu moartea. Autorul scrisorii este un detinut de la Penitenciarul Aiud, caruia i s-ar fi refuzat cererile de gratiere. Administratia Prezidentiala a decis sa [] .

KLAUS IOHANNIS: Va astept pe toti la vot pe 26 mai, pentru viitorul Romaniei!

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac la adresa PSD, la mitingul PNL de astazi din Piata Victoriei.

Klaus Iohannis, huiduit in vizita sa la Timisoara. Reactia presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a vizitat in cursul zilei de vineri, Sinagoga evreiasca din Timisoara, in curs de de restaurare. Un timisorean a strigat Jos Iohannis, in momentul in care.

Klaus Iohannis: Atrag atentia Guvernului, in mod raspicat, sa nu sacrifice viitorul nostru economic

Presedintele Klaus Iohannis a transmis luni un mesaj participantilor la evenimentul Innovation Labs 2019 - Demo Day, in care a atras atentia Guvernului sa nu sacrifice viitorul economic al Romaniei si.

Ion Cristoiu, ipoteza incendiara: Klaus Iohannis boicoteaza referendumul

Jurnalistul Ion Cristoiu sustine ca presedintele Klaus Iohannis isi boicoteaza propriul referendum prin faptul ca ii indeamna sa vina la urne doar pe cei care vor zice DA, insa ii ignora total pe ce.

Klaus Iohannis cere CNA sa-si indeplineasca obligatiile legale si sa emita regulamentul privind campania pentru referendum

Administratia Prezidentiala anunta ca a solicitat vineri, in numele presedintelui Klaus Iohannis, Consiliului National al Audiovizualului CNA) sa isi respecte propria lege de functionare si sa emita decizia privind normele si regulile de reflectare a campaniei pentru referendum.

Klaus Iohannis: In Europa nu conteaza PSD, pentru ca au dovedit ca nu sunt in stare de nimic

Presedintele Klaus Iohannis, prezent sambata la mitingul PNL din Bucuresti, s-a declarat convins ca acest partid va castiga alegerile europarlamentare, adaugand ca PSD nu conteaza in Europa, noteaza Agerpres.

Klaus Iohannis va participa sambata la mitingul PNL din Piata Victoriei

Presedintele Klaus Iohannis va participa, sambata, in Piata Victoriei, la evenimentul de prezentare a candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare. Seful statului a fost prezent si la mitingul PNL de la Ia.

Solutia lui Klaus Iohannis pentru problema plagiatului. Universitatile sa isi respecte statutul eliminand plagiatorii

Presedintele Klaus Iohannis a participat vineri, la Universitatea de vest din Timisoara, la dezbatereaBecome your best! - printr-un invatamant superior de calitate.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )