Libnet.ro
UNICEF

11:00

Liviu Dragnea, atac la Iohannis: Cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca a inceput sa faca galagie / Si-ar dori ca Romania sa o duca rau doar sa nu aiba dreptate PSD (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea, atac la Iohannis: Cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca a inceput sa faca galagie / Si-ar dori ca Romania sa o duca rau doar sa nu aiba dreptate PSD (VIDEO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat, duminica, un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis cu ocazia discursului sustinut la mitingul PSD de la Targoviste. Am auzit si ati auzit si. continuă pe B1

Dragnea, despre Iohannis: Cel mai mare mut din politica a inceput sa faca galagie. Face zgomot pentru a nu se auzi zornaitul banilor in buzunarele voastre

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa presedintelui Klaus Iohannis, despre care a spus ca e cel mai mare mut din politica, dar care acum a inceput sa faca galagie pentru a nu se auzi sunetul cresterii economice si zornaitul banilor in buzunarele romanilor.

Liviu Dragnea, la mitingul PSD de la Targoviste: Iohannis, cel mai mare mut al politicii, a inceput sa faca galagie. Acest om nu isi poate iubi tara

La Targovistese desfasoara duminica un miting PSD, in contextul alegerilor europarlamentare din 26 mai. Liviu Dragnea, liderul PSD, a sustinut un discurs. Ne-am adunat azi aici, in Targoviste,.

CTP il acuza pe Dragnea de fake-news: E cel mai mare mincinos din istoria post-decembrista; Nici macar Ceausescu nu a ajuns la concluziile acestuia

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat joi seara la Digi24 ca Liviu Dragnea a reusit intr-o singura zi sa improaste in cinci directii cu minciuni. Acesta subliniaza ca liderul PSD prezinta o agresivitate mai mare fata de Occident decat Nicolae Ceausescu sau Ion Iliescu si ca este cel mai mare mincinos din istoria post-decembrista.

Voi cu Voicu. Holocaustul, cel mai mare dezastru din istoria civilizatiei moderne

Sase milioane de evrei, de toate varstele, si-au pierdut viata in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in regimul condus de Adolf Hitler. Holocaustul este considerat cel mai mare genocid din toate.

Cel mai mare exercitiu NATO de comunicatii si informatica se desfasoara intre 19 mai-2 iunie, in Romania

Steadfast Cobalt 2019, cel mai mare exercitiu de comunicatii si informatica de la nivelul Aliantei Nord-Atlantice, se va desfasura, in perioada 19 mai - 2 iunie, la sediul Centrului 48 comunicatii si informatica strategice, de la Otopeni.

Dragnea, atac la Iohannis: Nu cred ca poate fi banuit de foarte multa inteligenta

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat joi, referindu-se la argumentele presedintelui Klaus Iohannis pentru respingerea nominlizarilor facute de PSD pentru portofoliile Justitiei, Fondurilor Europene si pentru Romanii de pretutindeni, ca un presedinte care nu mai stie intrebarile pe care le-a adresat poporului la referendum nu poate fi banuit de foarte multa inteligenta cand inventeaza niste motive pentru a refuza niste ministri.

[P] Atacurile dezlantuite ale lui Liviu Dragnea ii masoara spaima! Pe 26 mai vor iesi la vot mai multi romani decat a putut el numara vreodata la alegerile europarlamentare!

Campania electorala pentru alegerile europarlamentare isi are proiectii mult mai adanci in analiza de oportunitate politica pe care si-o face PSD si Liviu Dragnea. Atacurile din ultima perioada la adresa PNL si impotriva presedintelui Klaus Iohannis masoara atacul de panica al celui care conduce de facto Romania din biroul sau de la Camera Deputatilor.

S-a deschis, oficial, cel mai mare parc de agrement din Moldova. Urmeaza trei zile si trei nopti de petrecere

Dupa sase ani de la inceperea lucrarilor astazi si-a deschis portile cel mai mare parc regional din zona de sud-est a Romaniei. Acesta a fost amenajat la iesirea din municipiul Botosani si se intinde pe 48 de hectare. Autoritatile locale organizeaza trei zile de petrecere pentru a marca acest eveniment.

DRAGNEA: Iohannis a realizat industria urii

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, astazi, in discursul sustinut la mitingul PSD de la Targoviste, ca presedintele Klaus Iohannis este cel mai mare mut pe care l-a dat politica romaneasca, iar acum a inceput sa faca galagie, sustinand ca acesta a realizat industria urii, dezbinarea intre romani si afirmand ca seful statului nu isi poate iubi tara.

Liviu Dragnea a anuntat ca Guvernul pregateste un program de mare amploare: O sa acordam facilitati bancare foarte substantiale

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a anuntat, vineri, ca specialistii de la Ministerul Agriculturii si de la cel al Finantelor lucreaza la un pachet de facilitati bancare destinate celor care vor sa extinda.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )