Libnet.ro
UNICEF

15:45

Liviu Dragnea, declaratii JIGNITOARE la adresa aliatilor Romaniei: Parteneriat nu inseamna SLUGARNICIE

B1 B1,
Liviu Dragnea, declaratii JIGNITOARE la adresa aliatilor Romaniei: Parteneriat nu inseamna SLUGARNICIE

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a lansat, duminica seara, cateva sageti in directia aliatilor Romaniei. El a sustinut, la Antena 3, ca un parteneriat nu inseamna slugarnicie. Aici poate sa fie o. continuă pe B1

Liviu Dragnea a facut ANUNTUL! Cine va fi CANDIDATUL coalitiei la presedintie: Am vorbit cu Tariceanu!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre eventualul prezidentiabil al partidului. Dragnea a declarat ca PSD are mai multe variante posibile pentru candidatura.

Liviu Dragnea stie ce a discutat Iohannis cu liderii PNL: Mie lasati-mi ALDE, ca ma ocup personal sa ii RUPEM din coalitie!

Presedintele PSD si al Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, afirma ca are informatii de la intalnirea dintre Klaus Iohannis si liderii PNL. Dragnea a sustinut, la Antena 3, ca seful statului le-ar fi spus l.

Liviu Dragnea, mesaj-soc pentru presedinte, in direct, la Sinteza zilei

In finalul editiei de duminica a emisiunii Sinteza zilei, Liviu Dragnea a tinut sa scrie un mesaj pentru presedintele Klaus Iohannis pe una dintre foile folosite pentru a arata rezultatele economice ale.

Liviu Dragnea se lauda cu CRESTEREA PENSIILOR: Fiecare pensie va fi cel putin dublata in 2021...!

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, duminica seara, despre Legea pensiilor. El a afirmat, la Antena 3, ca noul act normativ, ce va fi lansat in dezbatere saptamana viitoare, va face dreptate pentru multi.

Liviu Dragnea explica de ce a fost redus, de fapt, bugetul lui Klaus Iohannis

Liviu Dragnea a prezentat, duminica, la Sinteza zilei, cum arata bugetele taiate ale Administratiei Prezidentiale, SRI, SPP si STS dupa rectificarea anuntata de premierul Viorica Dancila. Din datele.

Liviu Dragnea: Presedintele Iohannis poate fi anchetat!

Klaus Iohannis nu poate da nimanui nici lectii de morala, nici lectii de anticoruptie, a declarat duminica, la Sinteza zilei, Liviu Dragnea. Klaus Iohannis nu poate da nimanui nici lectii de morala, nici.

Liviu Dragnea: Exista un document, pregatit de unii colegi din PSD, ce l-ar putea acuza pe Klaus Iohannis de inalta tradare

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica seara ca un document pentru punerea sub acuzare a presedintelui Klaus Iohannis pentru inalta tradare a fost finalizat, dar ca in cadrul coalitiei nu s-a luat.

Liviu Dragnea, avertisment dur pentru Klaus Iohannis: Sunt multe actiuni ale presedintelui care pot imbraca forma tradarii

Liviu Dragnea a confirmat, duminica, la Sinteza zilei existenta documentului conceput de juristi ai PSD in care Klaus Iohannis este acuzat de inalta tradare. Liderul PSD afima ca exista multe actiuni ale.

Liviu Dragnea nu exclude o candidatura la Cotroceni. De ce ar putea sa-i declare razboi lui Iohannis

Liviu Dragnea nu a exclus, duminica, la Sinteza zilei posibilitatea de a fi candidatul PSD la presedintie in 2019 si a afirmat ca din aceasta cauza presedintele Klaus Iohannis a dat ordin pe unitate sa-l di.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei. Anunt important despre pensiile romanilor

Liviu Dragnea este invitatul lui Mihai Gadea in editia din aceasta seara a emisiunii Sinteza zilei. Liderul PSD va prezenta rezultatele simularilor facute de Guvern pentru majorarea pensiilor. Nu ratati.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )