Libnet.ro
UNICEF

18:45

Ludovic Orban: E o intreaga propaganda ca noi vindem muncitori in alte tari. PSD lanseaza asemenea enormitati

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: E o intreaga propaganda ca noi vindem muncitori in alte tari. PSD lanseaza asemenea enormitati

Premierul Ludovic Orban ii acuza pe social-democrati ca au lansat o intreaga propaganda pe tema romanilor care desfasoara munci sezoniere in alte tari, adaugand ca in mare parte este vorba despre persoane care au efectuat acest tip de activitati de-a lungul ultimilor 5-7 ani, relateazaAgerpres. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN, LA INAUGURAREA MUZEULUI BRATIANU: Putem sa le oferim romanilor un loc in care sa intalneasca istoria

Premierul Ludovic Orban a participat duminica, alaturi de ministrul Culturii Bogdan Gheorghiu, la inaugurarea Muzeului National Bratianu in incinta vilei care a apartinut familiei Bratianu, la Stefanesti, judetul Arges.

LUDOVIC ORBAN: Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale

Guvernul nu va creste impozitele si nici contributiile sociale, chiar daca situatia economica este una dificila, a spus, ieri, premierul Ludovic Orban.

LUDOVIC ORBAN: Va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise

Premierul Ludovic Orban a subliniat miercuri ca va fi obligatorie purtarea mastii in toate spatiile inchise, precizand ca, in domeniul educatiei, ordinul care prevede aceasta obligativitate a fost deja publicat.

Costel Alexe, despre Insula Belina: Tot ce e ilegal va fi daramat Ludovic Orban a anuntat recent ca aceasta revine in administrarea statului, fara contractele cu TelDrum

Costel Alexe, ministru Mediului, a declarat ca toate cladirile din complexul Belina care au fost construite ilegal vor fi daramate. Precizarea vine dupa ce, joi, premierul Ludovic Orban a anuntat ca Agentia.

Ludovic Orban a plantat un copac deja plantat. Imaginile au devenit virale

Ludovic Orban a vizitat duminica Muzeul National Bratianu. Acolo, Premierus a explicat ca romanii vor avea un loc unde sa se intalneasca cu istoria, si mai apoi a plantat un copac care era deja. plantat.

Stefania de la Asia Express: Cine e Ludovic Orban?

Stefania, care a participat in ultimul sezon Asia Express, cu iubitul sau Speak, a intrebat in timpul unui interviu cine este Ludovic Orban.

Marea relaxare dupa 1 iunie? Ludovic Orban a facut anuntul

Ludovic Orban a facut duminica declaratii cu privire la posibilitatea de ridicare a altui val de restrictii in Romania, dupa data de 1 iunie.

Ludovic Orban sustine ca alegerile locale ar putea avea loc la finele lui septembrie - inceputul lui octombrie. Parlamentarele, cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul depinde de evolutia epidemiei de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a declarat ca alegerile locale ar putea avea loc la finalul lunii septembrie sau la inceputul lui octombrie, iar parlamentarele s-ar putea desfasura cel mai devreme pe 6 decembrie. Totul.

Alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie. Anuntul facut de Ludovic Orban

Ludovic Orban a anuntat ca cel mai bun moment pentru organizarea alegerilor locale ar putea fi sfarsitul lunii septembrie, inceputul lunii octombrie.

Ludovic Orban, anunt despre cresterea pensiilor: Depinde de starea economiei si de capacitatea efectiva de a le plati

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca pensiile vor creste, insa lucru se va intampla in functie de posibilitatile economice ale tarii.

ştiri din Politica

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )