Libnet.ro
UNICEF

17:01

MAE, atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia: Cu ce riscuri se confrunta mai multe regiuni elene

B1 B1,
MAE, atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia: Cu ce riscuri se confrunta mai multe regiuni elene

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in Grecia incepand de marti, in conditiile in care exista un risc ridicat grad 4 din 5) de incendii de vegetatie. continuă pe B1

Avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia. Ce boala poti lua din aceasta tara

Romanii care doresc sa plece in Grecia au primit o avertizare de calatorie de la Ministerul Afacerilor Externe. Ce spune MAE si care este avertizarea de pericol pentru cetateni? MAE, avertizare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia Romanii care vor sa mearga in Grecia sunt atentionati de catre Ministerul Afacerilor Externe. Se pare .

MAE, atentionare de calatorie pentru romani: Ce regiune trebuie evitata in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe a lansat o atentionare de calatorie pentru romanii aflati in India incepand de luni, avertizandu-i ca, pe fondul escaladarii tensiunilor aparute ca urmare a revocarii.

MAE: Atentionare de calatorie pentru insulele Creta si Dodecanez. Risc ridicat de incendii

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Grecia ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca, pe fondul temperaturilor ridicate, exista un risc ridicat de incendiu de vegetatie grad 4 din 5), incepand cu data de 6 august 2019, pentru insula Creta si insulele Dodecanez .

Atentionare de calatorie pentru romanii care merg in Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca autoritatile responsabile au avertizat asupra riscului contractarii virusului West Ni.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Turistii, in pericol din cauza virusului West Nile

Ministerul roman al Afacerilor Externe a emis o noua atentionare de calatorie pentru Grecia, unde autoritatile anunta ca exista riscul contractarii virusului West Nile pentru perioada de vara.

MAE: Atentionare de calatorie pentru Grecia

Ministerul Afacerilor Externe MAE) informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatorea.

MAE, atentionare de calatorie pentru Grecia: Atentie la tantari, exista riscului contractarii virusului West Nile

Ministerul de Externe atentioneaza cetatenii care se afla sau calatoresc in Grecia ca in mai multe regiuni exista riscul contractarii virusului West Nile pe peioada de vara. Institutia a anuntat ca, pana in prezent, au fost inregistrate 25 de cazuri, dintre care doua persoane au decedat.

Atentionare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia: Sambata exista risc ridicat de incendii de vegetatie in mai multe zone

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa mearga in Grecia ca autoritatile elene au transmis ca sambata exista un risc ridicat de incendii de vegetatie grad 4 din 5), in mai multe zone.

Atentionare pentru romanii care merg in Grecia: Exista riscul contractarii virusului West Nile. Doua persoane au decedat

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii avertizeaza pe romanii care se afla sau care vor sa mearga in Grecia ca autoritatile elene au informat despre riscul contractarii virusului West Nile pentru perioada de vara. Pana acum, au fost raportate 25 de cazuri, dintre care doua decese.

Avertizare MAE pentru romanii care calatoresc in Grecia

MAE avertizeaza romanii care calatoresc in Grecia ca exista riscul contractarii virusului West Nile,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )