Libnet.ro
UNICEF

18:45

PNL va demara de 10 august strangerea de semnaturi pentru candidatura presedintelui Klaus Iohannis

B1 B1,
PNL va demara de 10 august strangerea de semnaturi pentru candidatura presedintelui Klaus Iohannis

Dupa ce joi si-a lansat cursa pentru un nou mandat de presedinte al Romaniei, prin discursul sustinut la Romexpo la Consiliul National al PNL, presedintele Klaus Iohannis va demara sambata, de 10 august,. continuă pe B1

VIDEO Dan Barna a inceput strangerea de semnaturi pentru candidatura la prezidentiale: Miza reala este ca Romania sa se schimbe. Avem o revolutie neterminata

Dan Barna a inceput miercuri strangerea de semnaturi pentru candidatura la alegerile prezidentiale din noiembrie, din partea Aliantei USR-PLUS. Dacian Ciolos, mesaj in ziua in care Barna a inceput strangerea de semnaturi pentru Cotroceni: Nu va fi nici presedinte-jucator, nici presedinte-spectator.

PENTRU ALEGERILE PREZIDENTIALE: Alianta USR PLUS incepe astazi strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Dan Barna

Alianta USR PLUS incepe, astazi, campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidentiale din acest an.

Dacian Ciolos, mesaj in ziua in care Barna a inceput strangerea de semnaturi pentru Cotroceni: Nu va fi nici presedinte-jucator, nici presedinte-spectator

In ziua in care liderul USR, Dan Barna, a inceput campania de strangere de semnaturi pentru candidatura sa la prezidentiale din partea Aliantei USR-PLUS, Dacian Ciolos a transmis un mesaj video in care spune ca il sprijina pe liderul USR pentru Cotroceni pentru ca e vocea unei noi generatii. Liderul PLUS mai spune ca Dan Barna nu va fi nici presedinte-jucator, nici presedinte-spectator.

Politica, covrigi si soare. Cum a aratat prima zi de strans semnaturi pentru candidatura lui Barna la prezidentiale

Miercuri, 7 august, Dan Barna a dat startul campaniei de strans semnaturi pentru candidatura sa la alegerile prezidentiale. Si chiar daca la inceput useristii au parut ca sunt mai preocuparti de a-si face poze ei intre ei sau cu liderul partidului decat de a strange semnaturi sau sa vorbeasca cu oamenii, acestia au recuperat ulterior. Barna si-a cumparat covrigi, a mers cu metroul si a strans mana florareselor. Politica altfel.

VIDEO Tudor Chirila, mesaj in timpul unui concert la mare: O sa fie din nou miting pe 10 august si noi o sa fim acolo pentru ca nu trebuie sa uitam

Anul acesta va fi din nou un miting pe 10 august, iar noi o sa fim acolo pentru ca nu trebuie sa uitam, a spus Tudor Chirila in timpul unui concert la Mangalia. Solistul trupei Vama le-a vorbit spectatorilor despre protestul din urma cu un an, cand jandarmii au intervenit in forta si in urma caruia au ramas umilirea, gazele lacrimogene si copiii plecati traumatizati din Piata Victoriei.

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei, investit in functie cu doua zile inainte de protestul anuntat pentru 10 august: Sunt un om care stie sa isi asume deciziile legale

Marius Ghincea, noul prefect al Capitalei, un apropiat al primarului Gabriela Firea, a fost investit joi in functie, in cadrul unei ceremonii desfasurate la sediul Ministerului Afacerilor Interne. Evenimentul are loc cu doua zile inainte de protestul anuntat pentru 10 august. Momentul este incarcat de semnificatie deoarece la mitingul diasporei din 10 august 2018, soldat cu sute de victime dupa interventia in forta a jandarmilor, ordinul de interventie a fost semnat de prefectul Speranta Cliseru.

Pregatiri pentru 10 august: Mai multe asociatii vor sa blocheze soseaua care leaga Moldova de Capitala pentru a cere constructia de autostrazi

Mitingul din Piata Victoriei din 10 august va avea sprijinul asociatiilor care militeaza pentru constructia de autostrazi care sa lege Moldova de restul tarii. Mai multi localnici din Iasi, plus altii care au.

Revendicarile Diasporei pentru 10 august

Grupul Diaspora Pentru Romania, in calitate de organizator oficial al protestului, a anuntat, ieri, revendicarile mitingului de protest, care este anuntat sa aiba loc sambata, 10 august, in Piata Victoriei, in fata sediului Guvernului. Printre revendicari se numara organizarea de centre comunitare romanesti in Diaspora si implementarea numarului maxim de parlamentari de 300.

Care sunt cele 75 de revendicari ale protestatarilor de la mitingul diasporei, din 10 august

Grupul Diaspora pentru Romania a facut publica lista cu cele 75 de revendicari pe care le doreste. Cum arata aceasta si care sunt ultimele detalii despre protestele din data de 10 august 2019? Amintim ca Primaria Capitalei a aprobat si ea mitingul din cursul zilei de sambata, eveniment organizat de catre Tommy Tomescu Joul. Protest .

Davide Martello si atelier de facut bannere, pentru 10 august

Cei care merg sambata la protestul din Piata Victoriei sunt asteptati vineri seara la un eveniment organizat pentru pregatirea manifestatiei din 10 august.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )