Libnet.ro
UNICEF

09:30

Rovana Plumb, desprerelatia Guvernului cu Iohannis:Ne-am dorit sa existe o cooperare, pentru ca miza este foarte mare

Antena3 Antena3,
Rovana Plumb, desprerelatia Guvernului cu Iohannis:Ne-am dorit sa existe o cooperare, pentru ca miza este foarte mare

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a vorbit in emisiunea 100 de minute despre razboiul politic, dar si despre fondurile europene. Rovana Plumb a vorbit despre atacul lansat pe Facebook de. continuă pe Antena3

Rovana Plumb, desprerelatia Guvernului cu Iohannis:Ne-am dorit sa existe o cooperare pentru ca miza este foarte mare

Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, a vorbit in emisiunea 100 de minute despre razboiul politic, dar si despre fondurile europene. Rovana Plumb a vorbit despre atacul lansat pe Facebook de.

Portret. Cine e Rovana Plumb, ministrul orchestra al Guvernului Dancila. Demnitarul a schimbat deja cinci ministere

Rovana Plumb, detinatoare a portofoliului Fondurilor Europene, a fost numita luni si interimar la Ministerul Transporturilor. Prin noua demnitate conferita, Plumb devine unul dintre politicienii care au trecut pe la conducerea a cinci ministere, desi cu unele nu are nimic in comun.

Klaus Iohannis a semnat decretele privind ministrii interimari: Rovana Plumb va conduce Transporturile, iar Eugen Teodorovici Dezvoltarea Regionala

Presedintele Klaus Iohannis a semnat luni decretele privind noii ministri interimari: Rovana Plumb va conduce ministerul Transporturilor, iar Eugen Teodorovici pe cel al Dezvoltarii Regionale.

Dancila i-a trimis lui Iohannis propunerile de interimari la Transporturi si Dezvoltare Regionala: Rovana Plumb si Eugen Teodorovici

Premierul Viorica Dancila i-a trimis presedintelui Klaus Iohannis propunerile de interimari la ministerele Transporturi si Dezvoltare Regionala, Rovana Plumb si Eugen Teodorovici.

Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, propusi interimari la Transporturi si Dezvoltare

ACTUALIZARE Ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, este propus pentru asigurarea interimatului la ministerul Transporturilor, iar ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, este propus pentru preluarea interimatului la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, anunta Guvernul. ---- Premierul Viorica Dancila a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis, propunerile de desemnare a ministrilor interimari pentru portofoliile Transporturilor si Dezvoltarii Regionale.

ROVANA PLUMB: Absorbtia fondurilor europene a ajuns la 26%, aproape de media UE

Romania a ajuns la o absorbtie de 26% a fondurilor europene, aproape de media Uniunii Europene, care este de 27%, a declarat marti, ministrul de resort, Rovana Plumb, la Palatul Victoria.

Schimb de replici acide intre Corina Cretu si Rovana Plumb: Probabil nu a primit aprobare de la partid / Doamna comisar ar trebui sa explice...

Comisarul european Corina Cretu a declarat, miercuri, ca a facut foarte multe lucruri pentru evitarea dezangajarii europene, precizand ca probabil, ministrul Rovana Plumb nu a amintit, in conferinta sa de.

Rovana Plumb ii raspunde Corinei Cretu: Nu s-au pierdut banii, pot fi accesati pana in 2023

Romania nu a pierdut bani de la Uniunea Europeana, a declarat miercuri seara, la Antena 3, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, in replica la o postare de pe Facebook a comisarului european Corina Cretu.

Rovana Plumb i raspunde Corinei Cretu: Nu s-au pierdut banii, pot fi accesati pna n 2023

Romania nu a pierdut bani de la Uniunea Europeana, a declarat miercuri seara, la Antena 3, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, in replica la o postare de pe Facebook a comisarului european Corina Cretu.

Rovana Plumb si Eugen Teodorovici, propusi interimari la Ministerul Transporturilor si Ministerul Dezvoltarii

Rovana Plumb a fost propusa ministru interimar al Transporturilor. Ministerul Dezvoltarii ar putea fi condus interimar de Eugen Teodorovici. Premierul Viorica Dancila ar fi avut o discutie telefonica cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2434 seconds )