Libnet.ro
UNICEF

09:15

Serban Nicolae (PSD): Klaus Iohannis si-a pus in gand exterminarea PSD-istilor, pe un model de acum 70-80 de ani

B1 B1,
Serban Nicolae (PSD): Klaus Iohannis si-a pus in gand exterminarea PSD-istilor, pe un model de acum 70-80 de ani

Social-democratul Serban Nicoale, presedinte al Comisiei Juridice a Senatului, a lansat un atac dur la adresa presdintelui Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat ca vrea exterminarea PSD-istilor, pe un model de acum. continuă pe B1

Cum a ajuns Klaus Iohannis ceea ce n-a vrut: presedinte-jucator. Ce solutii are pentru functia de premier

Presedintele a devenit jucator in buza campaniei electorale, desi cinci ani s-a tinut departe de modelul Traian Basescu. Iohannis a pus umarul la trantirea Guvernului Dancila si acum trebuie sa aleaga: alegeri anticipate sau premier PNL. Un guvern tehnocrat, dupa modelul Ciolos, sau un nou premier sustinut de troica PSD-ALDE-ProRomania sunt variante excluse.

Presedintele Klaus Iohannis, la o terasa din centrul Timisoarei

Presedntele Klaus Iohannis, insotit de liderul PNL, Ludovic Orban, primarul municipiului Timisoara, Nicolae Robu, si alti lideri liberali s-a odihnit pe o terasa in centrul orasului Timisoara, inaintea Adunarii Regionale a PNL care are loc in acest municipiu.

Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei. Pe cine va numi in functia de premier

Presedintele Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei, in plin razboi cu PSD. Pe cine va numi seful statului in functia de premier. Klaus Iohannis a dezvaluit noul Guvern al Romaniei Guvernul Dancila a cazut, dar PSD si PNL tot mai au lucruri de impartit. Presedintele Romaniei a lansat un atac la adresa formatiunii .

KLAUS IOHANNIS: Prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea o Romanie fara PSD

Presedintele Klaus Iohannis afirma intr-un mesaj transmis pe Facebook ca adevarata schimbare in Romania vine prin votul tuturor romanilor care cred in democratie, libertate, stat de drept, valori pro-europene, modernizare si normalitate si ca prezenta la vot in numar mare este esentiala pentru a avea, pentru prima data in ultimii 30 de ani, o Romanie fara PSD.

Klaus Iohannis: PSD-istii au chiulit de la consultari. Nu a inteles nimic din motiune. Au ramas in contrasens cu Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a taxat, vineri, pe cei de la PSD pentru ca au refuzat sa se prezinte la consultarile de la la Palatul Cotroceni. Prezent la reuniunea liberalilor din regiunea Centru, organizat.

KLAUS IOHANNIS: Nu voi desemna PSD-isti pentru guvernare

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut declaratii de presa, la Palatul Cotroceni, dupa consultarile cu partidele parlamentare, in vederea formarii unui nou guvern.

Klaus Iohannis: PSD a atacat economia romaneasca, partenerii nostri si pe romani. Dar vom castiga acest razboi

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca PNL se afla in plin razboi cu PSD si le-a transmis liberalilor sa nu-i subevalueze pe pesedisti. in mod normal, despre reconstructia unei tari, a unui stat se.

Klaus Iohannis, catre liberali: PSD ramane un adversar puternic. Are un aparat de propaganda cu care trebuie sa va luptati la modul cel mai serios (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis i-a avertizat, vineri, pe liberali, ca desi guvernul Dancila a fost demis in urma motiunii de cenzura, PSD ramane in continuare un adversar puternic care nu trebuie.

Klaus Iohannis, catre liberali: PSD-ul e puternic insurubat. Nu subapreciati acest adversar! Ar fi cea mai mare greseala

E nevoie urgent de un guvern liberal, sustine presedintele Klaus Iohannis. Sa nu faceti greseala sa considerati ca acum toate problemele sunt rezolvate si ne culcam. Ar fi cea mai mare greseala, din dou.

Klaus Iohannis: Nu vor exista taieri de salarii si pensii; avertizez PSD sa nu cheltuie banii romanilor

Presedintele Klaus Iohannis a cerut Partidului Social Democrat sa nu cheltuie banii romanilor in timpul guvernarii interimare, mentionand totodata ca in perioada urmatoare nu vor exista taieri de salarii s.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )