Libnet.ro
UNICEF

15:15

Sputnik o ridica in slavi pe Alina Mungiu- Pippidi

Adevărul Adevărul,
Sputnik o ridica in slavi pe Alina Mungiu- Pippidi

Site-ul Sputnik. md, care face parte din aparatul de propaganda al Kremlinului, lauda ultimele texte ale Alinei Mungiu-Pippidi, texte in care aceasta a lansat atacuri dure la adresa unei parti a diasporei romanesti. Pippidi, una dintre cele mai importante figuri ale culturii actuale , are o atitudine curajoasa si astfel e tinta unui arsenal de invective pentru parerile ei, potrivit Sputnik. md. continuă pe Adevărul

Cine sunteti si ce stiti dumneavoastra, doamna Alina Mungiu-Pippidi?

Intrebarea din titlu este una cat se poate de serioasa. Spun asta pentru ca ar aparea multi care sa ma intrebe cum il intreba Nae Catavencu in piesa O scrisoare pierduta pe Stefan Tipatescu: Cum, nu stii. Bineinteles ca stiu cine este Alina Mungiu-Pippidi, dar nu stiu de unde are acest tupeu sa jigneasca Diaspora.

Alina Mungiu Pippidi, reclamata la CNCD de soferul masinii anti-PSD si de romanii din diaspora

Razvan Stefanescu, soferul masinii suedeze care a fost lasat de Politia Romana fara placutele antiPSD in lipsa oricarei baze legale, aduna semnaturi de la romanii din diaspora care se simt jigniti de afirmatiile ofensatoare facute la adresa lor de.

Alina Mungiu-Pippidi: PSD versus Partidul Muie PSD. O alegere curat europeana

Iata ca in sfirsit s-a creat alternativa mult asteptata care ne-a impiedicat in 2016 si de atunci incoace, ca tot intr-o contestare a alegerilor am tinut-o, sa dam jos PSD.

Soferul masinii cu numar anti-PSD: O sa depun plngere la CNCD mpotriva Alinei Mungiu-Pippidi. Nu sunt amart, nu mor de foame

Razvan Stefanescu, soferul masinii cu numar anti-PSD, a declarat marti, dupa ce si-a recuperat permisul de conducere, ca intentioneaza sa depuna o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii impotriva Alinei Mungiu-Pippidi, care i-ar fi criticat pe romanii din diaspora, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )