Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tensiunile dintre Tariceanu si Dragnea escaladeaza din cauza Legii Offshore: Nu pot sa nu remarc...Noi vrem ca Romania sa NU fie dependenta de gazele de import (VIDEO)

B1 B1,
Tensiunile dintre Tariceanu si Dragnea escaladeaza din cauza Legii Offshore: Nu pot sa nu remarc...Noi vrem ca Romania sa NU fie dependenta de gazele de import (VIDEO)

Legea offshore creaza tensiuni in coalitia de guvernare. Calin Popescu Tariceanu a lansat, miercuri, un atac la adresa lui Liviu Dragnea si a Guvernului Dancila. Tariceanu s-a aratat extrem de deranjat de. continuă pe B1

Din cauza surparii de la Magura, autoritatile ar putea oricand sa decida inchiderea circulatiei pe DN10

Intarzie debutul consolidarii portiunii de pe DN 10, Buzau Brasov, in punctul Magura, unde autovehiculele circula pe un singur fir din cauza unei surpari, desi a fost desemnata firma care va asigura lucrarile.

Declin pe pietele europene, din cauza unor declaratii anti-euro

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, in special in a doua parte a zilei, din cauza unor declaratii anti-euro facute de un politician italian. Titlurile UniCredit SpA, cel mai mare creditor din Italia, s-au depreciat cu 0,5%, la 12,60 euro, iar cele ale Unione di Banche Italiane SpA - cu 0,6%, la 3,28 euro. in acelasi sector, actiunile Intesa Sanpaolo SpA au coborat cu 0,02%, la 2,12 euro, iar cele ale Banca Monte dei Paschi di Siena SpA - cu 2,2%, la 2,10 euro. Actiunile gigantului siderurgic german Thyssenkrupp AG au pierdut 1,2%, ajungand la 20,51 euro. Compania ar putea fi scoasa din alcatuirea indicelui bursier blue-chip DAX in urma separarii sale in doua entitati, conform directorului executiv al grupului, Guido Kerkhoff.

iNFIORATOR! Un tanar roman a vrut sa se arunce cu masina de pe pod, in Italia, din cauza jocurilor de noroc

Un tanar roman din Italia, in varsta de 28 de ani, a recurs la un gest socant din cauza datoriilor acumulate la jocurile de noroc. Acesta s-a urcat la volanul masinii sale si a incercat sa se arunce de pe.

Republica Moldova: intreaga redactie a unei televiziuni a fost concediata din cauza unei stiri critice la adresa lui Igor Dodon si Vlad Plahotniuc

Intreaga redactie a televiziunii 10TV din Republica Moldova a fost concediata din cauza unei stiri, care peste noapte nu a mai coincis politicii editoriale. Anuntul a fost facut de moderatorul emisiunii.

Situatie revoltatoare. Un tanar a murit din cauza cancerului confundat de medici cu Febra Fanului

Aaron, in varsta de 30 de ani, a murit din cauza cancerului confundat de catre medici, cu Febra fanului sau rinita alergica. Sotia acestuia, Sarah, a impartasit vestea tragica pe contul de.

Romanii nu pot obtine certificatul de cazier judiciar: Sistemul informatic a cedat din cauza unei avarii

Sistemul informatic prin care se elibereaza certificarele de cazier judiciar nu functioneaza, luni dimineata, din cauza unei avarii, potrivit unui comunicat de presa al Politiei Romane. Defectiunea s-a.

VIDEOUPDATE Tragedie n Indonezia: Cel putin 832 de oameni au murit din cauza cutremurului si a tsunamiului

Cel putin 832 de oameni au murit in urma cutremurului si tsunamiului din Indonezia. Precedentul bilant vorbea despre 400 de persoane, dar autoritatile se temeau ca numarul victimelor va creste considerabil. Echipele de salvare sunt angajate intr-o misiune dramatica de recuperare a eventualilor supravietuitori din orasul Palu, sapand printre daramaturi, relateazaBBC Newssi Reuters.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )