Libnet.ro
UNICEF

19:00

Tudose, atac la PSD si ALDE inainte de CEx: E problema PSD ca ALDE are asa mult fata de ceea ce reprezinta. Nu se pune problema intrarii la guvernare

Adevărul Adevărul,
Tudose, atac la PSD si ALDE inainte de CEx: E problema PSD ca ALDE are asa mult fata de ceea ce reprezinta. Nu se pune problema intrarii la guvernare

Fostul premier Mihai Tudose, unul dintre liderii Pro Romania, respinge clar varianta negocierii intrarii la guvernare alaturi de PSD si ALDE. Eurodeputatul a lansat mai multe sageti catre cele doua formatiuni. continuă pe Adevărul

Discutii Dancila, Tariceanu si Ponta despre coalitia de guvernare PSD-ALDE - surse Dancila a convocat CEx pentru luni

Premierul Viorica Dancila, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu si presedintele Pro Romania, Victor Ponta, ar urma sa discute, vineri, despre coalitia de guvernare PSD-ALDE si in ce formula va merge aceasta mai departe, iar discutiile au urma sa continue in week-end, au declarat pentru Mediafax surse politice. De asemenea, pentru luni a fost convocata o sedinta a Comitetului Executiv al PSD, pentru a fi discutate variantele in cazul unei eventuale iesiri de la guvernare a ALDE.

Crin Antonescu: Criza din coalitia PSD-ALDE are un singur motiv - candidatura la presedintie. Dupa iesirea lui Dragnea din politica, Tariceanu s-a crezut mai aproape de acest vis decat era in realitate (VIDEO)

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a comentat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician situatia coalitiei PSD-ALDE, despre a carei ruptura se vorbeste tot mai mult.

Ion Cristoiu, scenariu-bomba despre ruperea coaltiei PSD-ALDE: Nu cred ca iese ALDE de la Guvernare. Tariceanu ar ramane fara niciun acolit

Ion Cristoiu a facut dezvaluiri explozive cu privire la discutiile privind coalitia de guvernare. Din punctul de vedere al guvernarii PSD-ALDE e un balet. Nu cred ca ALDE iese de la Guvernare, ca domnul.

Viorica Dancila: Nu se rupe coalitia PSD-ALDE. Este o GLUMA

Viorica Dancila da asigurari ca nu se rupe colaitia PSD-ALDE. Premierul spune ca informatiile aparute in presa sunt o gluma. Nu. Mereu trebuie sa existe un dialog si sa existe o negociere. Nu se.

PNL: Interdictie ca traseisti din PSD, ALDE si PRO Romania sa fie primiti in partid

Conducerea PNL a decis, luni, ca traseisti din zona PSD, ALDE si PRO Romania sa nu fie primiti in .

Siegfried Muresan (PNL) explica de ce marile companii ocolesc Romania: Guvernul PSD-ALDE a construit 0 kilometri de autostrada in 2019, dar a modificat codul fiscal de 236 de ori intr-un an

Europarlamentarul PNL Siegfried Muresan sustine ca marile companii ocolesc Romania pentru ca Guvernul PSD-ALDE nu a construit niciun kilometru de autostrada in anul 2019.

Zi cu miza mare pentru coalitia PSD-ALDE. Social-democratii se reunesc in CEX, dupa sedinta de Guvern

Comitetul Executiv National al PSD se va intruni, luni, intr-o sedinta care va avea loc la Palatul Parlamentului, incepand cu ora 17:00, potrivit Agerpres.

Viorica Dancila: Am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE. Colegii au decis ca nu este buna cooptarea Pro Romania la guvernare(VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila a anuntat luni seara, la finalul sedintei CEx a PSD, ca social-democratii au luat decizia continuarii guvernarii alaturi de cei de la ALDE. Am hotarat continuarea.

Surse: Zilele guvernului PSD-ALDE sunt numarate. Tariceanu insista sa fie candidat unic, altfel blocheaza bugetul si iese de la guvernare. Ce plan are Dancila

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, pune doua conditii pentru a ramane la guvernare: el sa fie candidatul unic al stangii la prezidentiale si Guvernul sa fie restructurat inainte de campania electorala, sustin surse politice pentru Adevarul. Dancila refuza. Premierul i-a transmis lui Tariceanu ca, distrugand coalitia, ii ofera munitie presedintelui Iohannis in cursa pentru Cotroceni. Urmeaza o discutie decisiva.

Viitorul coalitiei PSD-ALDE, discutat azi in sedinta conducerii social-democratilor

Comitetul Executiv al PSD va discuta luni despre viitorul coalitiei de guvernare alaturi de ALDE, in conditiile in care partidul condus de Tariceanu vrea restructurarea Guvernului si cooptarea la guvernare a Pro Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )